Novinka Vyzkoušejte si zdarma očekávaný závodní simulátor Rennsport

Vyzkoušejte si zdarma očekávaný závodní simulátor Rennsport

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Realistické závody se dočkaly spuštění otevřené bety.

Reklama

Vývojáři z německého studia Competition Company už delší dobu připravují závodní simulátor s názvem Rennsport, který má potenciál konkurovat zavedeným titulům jako rFactor 2, iRacing nebo Assetto Corsa. Po fázi uzavřeného testování došlo tento týden k přechodu do otevřené betaverze, díky které si hru můžete vyzkoušet zdarma. Rozpracovaná verze je aktuálně k dispozici pouze na Epic Games Storu.

Zároveň se spuštěním bety se hra dočkala nové aktualizace s číslem 1.9, která přidala legendární okruh Nürburgring Nordschleife i několik nových aut v čele s Porsche 911 GT3 R a modely kategorie GT4. Za pozornost stojí také nativní podpora pro VR headsety. Rennsport nabízí v aktuální podobě hned hned 11 tratí, které zčásti obsahují cyklus dne a noci.

Datum vydání plné verze zatím neznáme. Autoři každopádně již v minulosti prozradili, že základní verze hry bude k dispozici zdarma, přičemž za dodatečný obsah budou hráči platit formou předplatného. Po vzoru jiných závodních simulátorů má totiž Rennsport klást důraz především na online závody.

Vyzkoušejte si zdarma očekávaný závodní simulátor Rennsport
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama