Vyzkoušeli jsme, co si zahrajete na PlayStation Nation
Novinka Vyzkoušeli jsme, co si zahrajete na PlayStation Nation

Vyzkoušeli jsme, co si zahrajete na PlayStation Nation

Filip Němec

Filip Němec

7

Jaké hry a aktivity na vás čekají + fotky z otevírací párty. Akce začíná již dnes.

Reklama

V prostředí pražské Hauch Gallery Karlín dnešním dnem odstartoval další ročník PlayStation Nation a my jsme pro vás na včerejší otevírací párty otestovali, co vše si můžete až do neděle 19. listopadu zahrát.

Kromě již dříve avizovaných her jako je Far Cry 5, Call of Duty: WWII, Star Wars: Battlefront 2 nebo pochopitelně skvělého Uncharted: The Lost Legacy nechybí ani další zajímavé novinky, o kterých jsme dokonce dopředu ani nevěděli. Pokud vás zajímá The Elder Scrolls V: Skyrim předělaný pro PlayStation VR, máte jedinečnou možnost si hru právě na PlayStation Nation vyzkoušet spolu s množstvím dalších her určených pro virtuální realitu jako je Farpoint, EVE: Valkyrie nebo Until Dawn: Rush of Blood. Na horní platformě galerie Hauch je navíc spousta dalších stojanů s konzolemi, kde najdete opravdu nepřebernou nabídku nejrůznějších titulů, takže o nedostatek her se rozhodně strachovat nemusíte.

Mým osobním doporučením je Gran Turismo: Sport v kombinaci se závodním křeslem, volantem a samozřejmě PlayStation VR, a také skvělá možnost vyzkoušet si očekávanou českou hru Kingdom Come: Deliverence na PS4.

Další zajímavostí a mým dalším doporučením je hra Frantics, na které pracuje i český vývojář Vláďa Geršl. Frantics je v zásadě klasickou párty hrou, ale kombinace videoherní zábavy a moderních technologií nabízí zajímavou, a především zábavnou kombinaci. Hra obsahuje několik miniher, v nichž proti sobě soupeříte, a protože hra využívá technologii PlayLink, k ovládání používáte mobilní telefon. To nabízí nové možnosti interakce se hrou, kdy můžete dostat třeba tajný úkol, o kterém ostatní neví, nebo rozhodovat o tom, kdo v nadcházejícím závodě dostane hranatá zadní kola a kdo místo v autě pojede na jídelním stole s kolečky. Frantics navíc budou k dispozici s českým dabingem už v březnu 2018 na PS4.

Za návštěvu stojí i hodně zábavný fotokoutek, kde vás místní grafici dostanou pomocí klíčovacího plátna do prostředí Horizon: Zero Dawn nebo třeba Far Cry 5. V neděli navíc celá akce vyvrcholí dost možná největším FIFA turnajem u nás, hrát se bude o ceny v hodnotě 40 000 Kč.

Vstup je zcela zdarma, stejně jako drobné občerstvení. Více informací zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama