Význam DLC, popis k čemu má DLC být+Red Dead Redemption: Undead Nightmare
Blogy čtenářů Článek Význam DLC, popis k čemu má DLC být+Red Dead Redemption: Undead Nightmare

Význam DLC, popis k čemu má DLC být+Red Dead Redemption: Undead Nightmare

Playman ...

Playman ...

Řekli si jednou vývojáři: Proč nutit hráče chodit kupovat do obchodů s hrami pouhá rozšíření do her; takzvané datadisky, když toto rozšíření můžeme…

Reklama

Řekli si jednou vývojáři: Proč nutit hráče chodit kupovat do obchodů s hrami pouhá rozšíření do her; takzvané datadisky, když toto rozšíření můžeme dát do aktualizací svých her?! A tak vše vzniklo a začalo, vznikla podstata tohoto článku pouze na tři písmena dlouhá.

Tři písmena: DLC

S rozmachem internetu se zrodil nový fenomén, který prakticky nahradil datadisky ve hrách. Říkáme mu STAHOVATELNÝ OBSAH neboli Downloadable content, označuje se zkratkou DLC, dále tedy v článku jen DLC.

 

Ať už jde o nové mise, nové jednotky nebo nový příběh, DLC má vždy obohatit původní hru o nový obsah.  Nyní, když jsme si popsali co vlastně zkratka DLC znamená, musíme si dále říci co obnáší takové kvalitní DLC. Ať jako hráči anebo spotřebitelé - všichni očekávájí a mají právo na kvalitu.

DLC je zkrátka a dobře - nějáké obohacení původní hry. Je nepsaným poděkováním za nákup původní hry, když se DLC uvolní zdarma - což se stává pouze v ojedinělých případech, musíme si tedy DLC koupit . Ať už za skutečné peníze anebo za body té které konzole, takže v případě Sony a Playstation 3 na Playstation Store anebo v případě Microsoftu a Xbox360 na microsoft live marcetplace.

 

Jak rozeznáváme kvalitní DLC? - je to obohacení již skutečně hotové hry

DLC jsou mezi hráči na pořadu dne prakticky dnes a denně. Mnozí z vás si jistě kladla otázky zda DLC nejsou zbytečností a zda se vůbec vyplatí do nich investovat, když mnohé vývojářské společnosti můžou využívat DLC jako nekalý nástroj, kterýžto může a nemusí sloužit pouze k obohacení té které ať už vývojářské anebo spíše vydavatelské společnosti. Tato společnost vydala hru a tu následně takzvaně "vybrakovala" o značnou část jejího obsahu a tento "vykradený"obsah následně vydá jako DLC... To je samozřejmě to nejhorší možné řešení, co pro nás, hráčské publikum můžou vyvojářské společnosti - potažmo vydavatelé udělat! - od toho je tu ovšem ZING.CZ a tento blog(http://playman.zing.cz/), který si klade za cíl vás od těchto nepříjemných překvapení a zbytečných pokusů o DLC ochránit. Jak jinak než-li pomocí informací a upozornění, kterých se vám tedy alespoň na tomto blogu bude dostávat nepřeberné možství. Vše v té nejlepší možné kvalitě a hlavně bez zbytečných skrupulý, vždy v tom nejvyšším možném nasazení , které ovšem samozřejmě máte možnost podpořit ať už v komentářích pod článkem nebo v hodnocením samotném! Dbejte tedy prosím zvýšené pozornosti - jakou udělujete článku známku.

 

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

O hře Red Dead Redemption již mnozí z vás jistě slyšela, nyní se na nás chystá nové DLC v podobě Red Dead Redemption: Undead Nightmare - toto DLC je přesně ten příklad, jak má správné DLC vypadat. Nyní cituji známý server kotaku.com: Undead Nightmare is a shining example of what downloadable content for games can be. Což v překladu znamená: Undead Nightmare je zářícím příkladem toho, co stahovatelný obsah pro hry může být. Datum vydání bylo stanoveno na: 26. října, konkrétně tedy za $9.99 USD , což je v přepočtu cca 178,-Kč anebo za 800 Microsoft Points.

Nabídne nám 5–12 hodin hratelnosti plné střílení zombíků. Pokud ovládáte anglický jazyk, zde je preview: http://www.joystiq.com/2010/10/08/red-dead-redemption-undead-nightmare-dlc-preview/

 

Trailer samotný*

*Na ktérém vás do zajista upoutá hlas náležející upoutávkám na osmdesátkové horory, prostřih skrz známé aktéry původní hry, chlubení se různými protivníky, pár rad pro boj (nekryjte se, utíkejte!) a hutná atmosféra. To vše je korunováno možností osedlat si čtyři koně, kteří tu zůstali po jezdcích z Apokalypsy a šířit mezi zombiemi další zkázu. Prostě trailerový majstrštyk, který pro vás nyní uvádím patří asi k tomu vůbec nejpovedenějšímu traileru, který jsme měli za poslední dobu možnost vydět, VYSOCE DOPORUČUJI.

 

Užijte si lov , protože bude stát za to !

 

 

Chtěl bych pouze poznamenat nakonec jednu věc, která mě jako PC hráče trápí...

VYDEJTE NÁM PROSÍM PC VERZI !!!

Playman

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama