Vyzvedněte si svůj slevový kupón a ušetřete při nákupu konzole PS4
Novinka Vyzvedněte si svůj slevový kupón a ušetřete při nákupu konzole PS4

Vyzvedněte si svůj slevový kupón a ušetřete při nákupu konzole PS4

Redakce

Redakce

13

Zing.cz rozdává exkluzivní slevové kupóny, které vám <strong>ušetří 250 Kč</strong> při nákupu konzole PlayStation 4, je jedno, který model si vyberete.

Reklama

Zing.cz exkluzivně pro své návštěvníky připravil jedinečnou příležitost, jak ušetřit při nákupu konzole PlayStation 4 v čase, kdy se blíží Vánoce. Domluvili jsme se s naším obchodem Xzone.cz a získali jsme od něj omezený počet slevových kupónů, které uplatníte při koupi již tak snížené ceny konzole PS4 na e-shopu.

Slevovým kupónem ušetříte krásných 250 Kč. Pokud si nechcete kupovat konzoli PS4, tak se zeptejte svého známého, jistě bude mít radost, že ušetří 250 Kč.

Svůj slevový kupón si vyzvedněte níže. Kupón lze použít na všechny konzole PS4, včetně 1 TB verze a různých bundů s hrami. Vybrat si tak můžete třeba:

PS4 samostatně s 1TB diskem nebo s dvojicí gamepadů DualShock 4 a hrou Uncharted: The Nathan Drake Collection (všechny tři díly v češtině.

Limitovanou PS4 1TB edici Call of Duty: Black Ops 3 ve speciální designu, včetně DualShocku 4.

Limitovaná Darth Vader edice obsahující PS4 s 1TB HDD s exkluzivním designem konzole i DualShocku 4 a poukaz ke stažení čtyř Star Wars klasik.

Zaujmout vás může také krásná bílá PS4 s 500 GB diskem (Minecraft zdarma), bundl s Far Cry 4, bundl s God of War 3: Remastered nebo červená varianta PS4 ve stylu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Vybrali jste si? Potom si vyzvedněte svůj slevový kupón a objednejte PlayStation 4 na Xzone.cz se slevou 250 Kč a poštovným zdarma, takže ušetříte další peníze na nějakou tu herní pecku.

Je to snadné

1) Zadejte do formuláře níže svůj e-mail (musíte 2x) 2) Počkejte, až vám dorazí slevový kupón na e-mail 3) Vyberte si konzoli PlayStation 4 z nabídky Xzone.cz 4) V závěrečném kroku objednávky na Xzone.cz zadáte svůj kód na slevový kupón. 5) Slevový kupón musíte na Xzone.cz uplatnit do 18. prosince 20156) Nezapomeňte se nám pochlubit v komentářích, jakou PS4 jste si se slevou 250 Kč vybrali.

Vyzvědněte si svůj slevový kupón

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama