Vyzvedněte si zdarma Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed Chronicles: China Novinka Vyzvedněte si zdarma Assassin's Creed Chronicles: China

Vyzvedněte si zdarma Assassin's Creed Chronicles: China

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC

Kromě toho můžete využít slevové akce na další tituly od Ubisoftu.

Reklama

Pravděpodobně nemůže být pochyb o tom, že hry zdarma máme všichni rádi.

Proto vás jistě potěší, že do 16. února můžete opět zcela bezplatně získat Assassin's Creed Chronicles: China.

Jediné, co pro to musíte udělat, je navštívit Ubisoft Store a zde si titul vyzvednout, čímž se přidá do vaší virtuální knihovny na platformě Ubisoft Connect.

Samozřejmě se ale mezi vámi mohou najít tací, kteří o této hře příliš informací neví.

Pro ty zde uvedu, že se jedná o 2,5D plošinovku, odehrávající se v 16. století v Číně. Vy se v ní zhostíte role hrdinky Shao Jun (můžete ji znát z filmu Assassin's Creed: Embers), která se rozhodne pomstít vraždu svých bratrů a sester.

Jestli se ale chcete seznámit se samotnou hrou důkladněji, můžete si přečíst naši recenzi, v níž si odnesla 7 bodů z 10, a také zde naleznete tento verdikt:

"Máte rádi plošinovky, které jsou víceméně o tichém postupu? Tahle hra je pro vás. Máte rádi sérii Assassin’s Creed? Taktéž je tahle hra pro vás. Jestli ale čekáte jednoduchou hru, ve které levou zadní všechny zlikvidujete v otevřeném souboji, pak vás čeká životní lekce. Jen doufáme, že se tvůrci z Climax Studios do příště polepší. Mohlo by pak jít o vynikající hru."

Kromě toho lze ještě využít aktuálně probíhající slevové akce v tomto obchodě, kde naleznete mnoho titulů od Ubisoftu za výhodné ceny.

Namátkově můžeme vybrat Assassin's Creed Valhalla za 49,79 eur (1 285 Kč), Immortals Fenyx Rising za 40,19 eur (1 040 Kč) či Anno 1800 za 29,99 eur (775 Kč).

Tyto přívětivé ceny navíc můžete ještě snížit. Stačí, když v košíku použijete kód LUNAR15, který vám ubere dalších 15 %.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama