Vyzvedněte si zdarma kultovní hororovku
Sanitarium Novinka Vyzvedněte si zdarma kultovní hororovku

Vyzvedněte si zdarma kultovní hororovku

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Zároveň můžete využít místního výprodeje.

Reklama

Hry zdarma jsou praktikou, kterou třeba platforma Epic Games Store využívá velice pravidelně, kdy si její uživatelé mohou každý týden vyzvednout různé tituly. Nicméně čas od času se taková nabídka objeví i na jiných platformách, kdy aktuálně tomu je třeba na GOGu.

Sanitarium

Na něm si totiž právě lze vyzvednout kultovní psychologickou hororovou akční adventuru Sanitarium, která původně vyšla už v roce 1998 a vytvořili ji autoři z DreamForge Entertainment.

Jak vám pak asi i samotný název napověděl, tak si zahrajete za pacienta ústavu pro choromyslné, který aktuálně přežil bouračku, avšak si vůbec nic nepamatuje. Což není úplně ideální, pročež se ponoříte do celkově pěti různých zvrácených světů, v nichž na vás čekají hádanky a postupné odkrývání pravdy.

Titul vyzvednete na tomto odkazu.

Čas máte do zítřejších 15:00.

K tomu všemu můžete na GOGu využít aktuálního letního výprodeje, kde naleznete velké množství titulů ve velké slevě. Mezi vybranými můžeme zmínit Vampire: The Masquerade - Bloodlines za 9,39 eur, Cyberpunk 2077 za 29,99 eur, Horizon: Zero Dawn Complete Edition za 24,99 eur či Disco Elysium - The Final Cut za 13,99 eur.

Za tip děkujeme uživateli Beeda2004.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama