Tiny Tina's Wonderlands Novinka Vyzvedněte si zdarma standalone verzi Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

Vyzvedněte si zdarma standalone verzi Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vyzkoušejte dobrodružství, které předcházelo plnohodnotnému Tiny Tina's Wonderlands.

Reklama

Jestli patříte k fanouškům série Borderlands, tak asi máte i rádi DLC zvané Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, které do looter-shooter bláznovství přineslo trochu fantazie, kdy jste zažili dobrodružství ve stylu populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons, ve hře pojmenované jako Bunkers and Badasses.

Každopádně pokud jste tento dodatek nehráli, tak nemusíte zoufat, jelikož autoři si připravili překvapení, kterým je jeho vydání ve standalone podobě, tudíž nepotřebujete vlastnit základní hru, abyste ho mohli odejít.

Vyzvedněte si zdarma standalone verzi Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

Tuto samostatnou verzi si můžete zahrát buď v sólu či kooperaci, kdy dostupných bude šest Vault Hunterů (Axton, Maya, Salvador, ZerO, Gaige a Krieg). Kromě toho byly dodány nové věci, jako dodatečné mise z Borderlands 2 převedené do tohoto světa či dodatečné kusy výbavy.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure je dostupné pro PC (Steam a Epic), PlayStation 4 a Xbox One. Skrze zpětnou kompatibilitu můžete hrát i na PS5 a Xboxu Series X/S.

Příjemnou zprávou taktéž je, že do 16. listopadu si tuto standalone variantu můžete zcela zdarma vyzvednout v obchodě Epic Games Store.

Jakmile tento zážitek budete mít za sebou, tak si můžete předobjednat plnohodnotný spin-off Tiny Tina's Wonderlands, který z tohoto DLC vychází.

To můžete udělat třeba v obchodě Xzone.

Titul vychází 25. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama