Vzniká singleplayer horor ze světa Aliens
Aliens Novinka Vzniká singleplayer horor ze světa Aliens

Vzniká singleplayer horor ze světa Aliens

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na hře pracují odborníci na VR ze studia Survios.

Reklama

Studio Survios oznámilo spolupráci se společností 20th Century Games. Pod rukama vývojářů vznikne nová hra ze světa Vetřelců. Má jít o intenzivní singleplayerový akční horor pro PC, konzole a virtuální realitu. Poběží na Unreal Enginu 5.

Titul má zpracovávat originální příběh zasazený mezi první a druhý film. Sledovat bude bitvou zoceleného veterána, který se má xenomorfům mstít. Tolik o hře prozrazují autoři na svém webu.

„Když jsem v roce 2020 nastoupil do Survios, chystali jsme se dělat ambicióznější hry s využitím těch nejlepších značek pro konzole, PC a VR,“ říká produktový ředitel Survios TQ Jefferson, „Aliens je odlišný a děsivý svět, kterým se fanoušci rádi nechávají pohltit, a je perfektní pro studio Survios, které má zkušenosti s vytvářením pohlcujících herních zážitků.“

Survios jsou odborníky hlavně na VR, ale taky na známé značky. Z poslední doby mají na kontě třeba Westworld Awakening, The Walking Dead: Onslaught nebo boxerský Creed: Rise to Glory. Do světa boxu pak zavítali i s non-VR titulem Big Rumble Boxing: Creed Champions.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama