Novinka Wales Interactive připravují interaktivní film podle oblíbeného gamebooku

Wales Interactive připravují interaktivní film podle oblíbeného gamebooku

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS

Vydejte se do Zlaté místnosti a porazte zdejší nástrahy.

Reklama

Někteří z našich čtenářů si možná pamatují oblíbenou sérii gamebooků s názvem Fighting Fantasy od Stevea Jacksona a Iana Livingstonea, která vycházela i u nás.

Pokud jste následně této sérii holdovali, tak pravděpodobně mezi vaše oblíbené díly patří i ten se jménem Labyrint smrti, kde jste procházeli nebezpečným bludištěm Fang, které sestrojil baron Sukumvit.

No a jestli naše stránky sledujete bedlivě, tak víte, že před nějakou dobou vyšla digitální verze tohoto dílu, kdy vám její příběh převyprávěl Eddie Marsan (Deadpool 2).

Každopádně dílo je to zřejmě natolik populární, že si jeho nápady vypůjčí i lidé z Wales Interactive a Good Gate Media, kteří nám společnými silami přinesou interaktivní snímek Deathtrap Dungeon: The Golden Room.

V něm jako chrabrý hrdina budeme muset přežít všechny nástrahy "Zlaté místnosti", kde budeme dělat různá příběhová rozhodnutí, která mohou vést k naší smrti, ale také ke slávě.

Na obrazovkách pak potkáme třeba Georgii Hirst (Vikingové) či Marcuse Frasera (Transformers: Poslední rytíř). K vytvoření scén posléze byla při natáčení použita stejná technologie jako v seriálu The Mandalorian (o ní se můžete více dozvědět v čase 4:52 ze staršího videa kanálu Corridor Crew).

Datum vydání je přichystáno na rok 2022, kdy se dočká iOS, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Zájemci si mohou na Steamu a Xboxu One aktuálně zahrát demo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama