Warframe se brzy dočká velkého updatu
Warframe Novinka Warframe se brzy dočká velkého updatu

Warframe se brzy dočká velkého updatu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Jmenuje se The Old Blood a mimo jiné přinese i nový Frame.

Reklama

Věří se tomu poměrně těžko, ale free-to-play akce Warframe tu je s námi již přes šest let a za tu dobu nabrala neskutečnou hráčskou základnu. Ostatně není se čemu divit, jelikož se o ní tvůrci poctivě starají a za celou její existenci se dočkala mnoha obsahových updatů a rozšířeních.

A právě jedno takové rozšíření se momentálně do hry chystá. Bude se jmenovat Empyrean a hráčům nabídne nové příběhové mise, nepřátele a různé úpravy aktuálních Framů. Jeho datum vydání je zatím neznámé, nicméně ještě před ním se dočkáme updatu The Old Blood, který bude první vlaštovkou nové expanze.

Update do hry přinese nového nepřítele, jenž nese jméno Kuva Lich. Ten vás společně se svými společníky bude nahánět skrze systém Origin a pro jeho úspěšnou likvidaci budete muset využít Tenna, jenž dešifruje potřebné informace na to, aby jste ho mohli porazit. Jakmile ale bude Kuva Lich poražen, tak začne evolvovat a dokonce přebere některé Tennovi schopnosti.

Warframe se brzy dočká velkého updatu

Druhým dodatkem bude nový Frame, jehož jméno je Grendel. Ten pravděpodobně bude fungovat jako tank, který vysává energii ze svých nepřátel a poskytuje různé bonusy pro své spoluhráče.

Součástí updatu budou taktéž nové zbraně, zbroje a jeden nový Kavat (pet). The Old Blood by podle tvůrců měl brzy dorazit na PC. Po vydání aktualizace na osobních počítačích se dočkají i konzolové verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama