Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters představuje nepřátele
Novinka Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters představuje nepřátele

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters představuje nepřátele

Dominik Tománek

Dominik Tománek

4
Platformy Windows PC

Nákaza a nepřátele, kteří vám pravděpodobně nakopou zadek.

Reklama

Společnost Complex Games vydala nový díl vývojářského deníček o připravovaném taktickém RPG Warhammer 40 000: Chaos Gate - Daemonhunters.

Tentokrát se deník zaměřuje na smrtící vesmírnou nákazu, která sužuje svět a je známá jako The Bloom. Tato zlovolná síla zkazila svět, tvory i síly Nurglu. Pro hráče to znamená, že nepřátelé mohou být nakaženi a následně mít vyšší poškození a schopnosti, které předtím neměli.

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters představuje nepřátele

Nákaza také může kompletně změnit průběh misí a přivolat nepřátelské posily. The Bloom může také zmutovat, pokud ji necháte bez kontroly, což zvýší nebezpečnost budoucích bojových misí. Naštěstí s ním nebudete muset bojovat jen během misí, protože mezi v čase mezi misemi budete moci utrácet zdroje na potlačení Bloomu. Budete moci vybírat, zda se zaměříte své síly na výzkum v boji proti The Bloom na zemi, nebo na své lodi.

Tvůrci také v deníku představili jedny z nejtěžších nepřátel ve hře - Greater Demons. Jedná se o nepřátel, kteří mají jedinečné schopnosti a útoky a donutí vás tak měnit taktiku za pochodu.

Hra zatím dorazí pouze na PC, jak na Steam, tak na Epic Games Store. Přesné datum vydání zatím není známé, mělo by to však být v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama