Warhammer 40,000 to zkusí znovu jako MMO
Novinka Warhammer 40,000 to zkusí znovu jako MMO

Warhammer 40,000 to zkusí znovu jako MMO

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

22

Dark Millenium svého času sice zvládlo vzbudit spoustu pozornosti, ovšem nákladnost takové produkce dnes už zkrachovalé THQ krapet podcenilo. Zvládne to Behaviour Interactive lépe?

Reklama

To je vcelku neznámé studio (jsou zodpovědní třeba za Naughty Bear: Panic in Paradise, nebo Halo: Waypoint), kterému se podařilo přesvědčit Games Workshop, že jejich vize W40k MMO hry - Eternal Crusade - má budoucnost.

A popravdě, zatím to zní docela zajímavě. Hra by se totiž měla v mnohém podobat relativně povedené akční adventuře Space Marine. Dostaneme pohled přes rameno, tunu brutální akce a údajně inovativní soubojový systém, plný drastických komb.

Kromě toho je samozřejmostí možnost ovládat ikonická vozidla univerza jako je Rhino či Battlewagon, přičemž na úvod bude možné se do hry pustit coby zástupce jedné ze čtyř frakcí – Orkové, Mariňáci, Mariňáci Chaosu a Eldaři.

Nejzajímavěji nicméně zní koncept hry jako takové. Půjde prý o dobývání planety, přičemž bude záležet pouze na hráčích jednotlivých frakcí, zda-li se mezi sebou dokáží domluvit a zorganizovat. Pokud ne, o své državy velice rychle přijdou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama