Warhammer: Vermintide 2 nabídne kontrakty a propracovanější herní třídy
Warhammer: Vermintide 2 Novinka Warhammer: Vermintide 2 nabídne kontrakty a propracovanější herní třídy

Warhammer: Vermintide 2 nabídne kontrakty a propracovanější herní třídy

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1

Možná přijde i zabíječ. Přečtěte si nové informace o chystané akci ze světa nebezpečného Warhammeru.

Reklama

Pomalu se blížící akce Warhammer: Vermintide 2 a vývojáři okrývají nové informace. Pokračování má být opět extrémně krvavé. O usekané končetiny různých typů nepřátel v něm rozhodně nebude nouze. Zbraně, jimiž budete své protivníky porcovat, budou mít kromě klasických statistik k dispozici též speciální schopnosti, kterými své nositele určitým způsobem zvýhodní v boji.

Kromě bohy obdařených zbraní vám Warhammer: Vermintide 2 podle všech informací nabídne také systém kontraktů, které umožní hráčům prožít jednorázová unikátní dobrodružství, za jejichž dokončení budou následně odměněni epickou či dokonce legendární kořistí značně posilující efektivitu jejich postavy. Tvůrci touto cestou chtějí u svého díla udržet především pravidelné hráče, které od hraní jejich předchozího díla po čase odrazoval především všudypřítomný stereotyp.

Stejně tak je odrazovala od hraní i absence širšího spektra herních tříd lišících se od sebe minimálně v rámci nabízené výbavy. V pokračování bychom měli u každého povolání nalézt tři specifické talentové větve, po nichž budete moci kráčet. Z trpaslíka Bardina si budete moci kupříkladu udělat lamače železa, hraničáře nebo legendárního zabíječe, jenž bude mít zřejmě výhodu proti větším protivníkům. S novými charaktery bychom se měli podívat do třinácti různě velkých úrovní.

Warhammer: Vermintide 2 by měl dorazit na PC v prvním kvartálu tohoto roku a později na PlayStation 4 a Xbox One. Celek by měl být překvapivě zbaven všech mikrotransakcí, což po kauzách z posledních měsíců rozhodně nelze považovat za velké překvapení.

Zdroj: Videogamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama