Watch Dogs Legion se dočká multiplayeru
Novinka Watch Dogs Legion se dočká multiplayeru

Watch Dogs Legion se dočká multiplayeru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hru rozšíří kooperativní i PvP režimy.

Reklama

Ubisoft oznámil, kdy se městská akce Watch Dogs Legion (recenze) dočká slibované multiplayerové složky. Hra měla původně režim pro více hráčů dostat již v prosinci loňského roku.

Vývojáři se ale museli věnovat opravám a optimalizaci základní hry. Práce na novém obsahu se proto na čas dostala na vedlejší kolej.

K vydání multiplayeru nakonec dojde na všech platformách 9. března. Majitelé hry ho dostanou formou bezplatné aktualizace.

Multiplayer bude od kampaně pro jednoho hráče oddělen a půjde ho spouštět přímo z hlavní nabídky.

Vývojáři připravili několik různých režimů.

V první řadě budete moci až ve čtyřech lidech bez omezení prozkoumávat dystopický Londýn a plnit v něm různé aktivity a výzvy.

Dále se můžete těšit na speciální mise uzpůsobené pro hraní v kooperaci dvou až čtyř hráčů. V těchto úkolech si osvojíte nové herní mechaniky a navštívíte některá ikonická místa ve městě.

Vrchol kooperativního zážitku by měly přinést mise v režimu Tactical Ops. Půjde o delší propracovanější úkoly, ve kterých bude naprosto zásadní spolupráce a komunikace čtyřčlenného týmu.

Výrazně akčnější zážitek nabídne poslední režim nazývaný Spiderbot Arena. Ten se pochlubí PvP bitvami pro až čtveřici hráčů, ve kterých se proti sobě utkají vámi ovládaní mechaničtí pavouci.

Podrobnější popis multiplayerových režimů naleznete na oficiálních stránkách hry. Watch Dogs Legion je dostupné na PC a nové i staré generaci konzolí.

Dáte multiplayeru šanci?

Hru si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Watch Dogs Legion se dočká multiplayeru

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama