Watch Dogs s jedním koncem a plány do budoucna
Watch Dogs Novinka Watch Dogs s jedním koncem a plány do budoucna

Watch Dogs s jedním koncem a plány do budoucna

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

42

Hned několik zaměstnanců francouzského vydavatelského domu Ubisoft se nezávisle na sobě rozpovídalo o pouliční akci Watch Dogs.

Reklama

Od kreativního ředitele vývoje Jonathana Morina jsme se tak kupříkladu dozvěděli, že bude titul disponovat pouze jedním koncem. Hlavním důvodem je to, že se tvůrci snaží pro hráče připravit intenzivní dějovou linku a příliš velká roztříštěnost by jí prý ubrala na efektivitě.

Producent hry Dominic Guay se pak pro změnu nechal slyšet, že již nyní reálně uvažují nad pokračováním a není podle všeho vyloučeno, že se z Watch Dogs stane série, která bude vycházet každoročně jako třeba Assassin’s Creed.

Nejen Guay je totiž přesvědčen, že je takovéto plánování nesmírně prospěšné pro herní univerzum. Pokud by totiž od vývoje dalšího dílu nakonec upustili, nic se neděje. Pokud by nad ním ale začali přemýšlet až podle toho, jak by se vedlo jedničce, nemuselo by to být především po příběhové stránce ono.

No, a Nicolas Rioux to celé uzavřel zmínkou o tabletech, s jejichž podporou se kromě Watch Dogs počítá i v The Division, Assassin’s Creed 4 či The Crew. V tomto trendu má navíc Ubisoft v plánu pokračovat i nadále. Chudák Nintendo s Wii U tak vlastně opět ostrouhá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama