Watch Dogs se může stát nejúspěšnější novou značkou v historii
Watch Dogs Novinka Watch Dogs se může stát nejúspěšnější novou značkou v historii

Watch Dogs se může stát nejúspěšnější novou značkou v historii

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

65

Ubisoft svojí přicházející open-world akci věří <strong>+ deníček o multiplayeru</strong>.

Reklama

CEO Ubisoftu, Yves Guillemot, včera ohlásil, že množství předobjednávek Watch Dogs dosahuje rekordních čísel a má velikou šanci stát nejúspěšnější novou značkou videoherní historie. Některé odhady se pohybují až kolem 6 milionů předobjednávek, což je opravdu solidní číslo. Na druhou stranu, stejná očekávání má i Activision s jejich velice ambiciózní FPS Destiny.

Pro představu, GTA V dosáhlo více než sedmi milionů předobjednávek, a to pouze pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360.

Tak jako tak to vypadá, že o Watch Dogs ještě hodně uslyšíme i po vydání a nikdo by se nedivil brzkému oznámení druhého dílu. Vždyť jde, podle zprávy Ubisoftu, o druhou nejvíce předobjednávanou hru v historii společnosti. Podle grafu Ubisoft drží primát francouzského vydavatele právě série Assassin’s Creed.

Pro představu, Assassin's Creed je třetí nejprodávanější série hned za FIFA, Mario a Call of Duty. Just Dance se nachází na 13. místě, předběhlo i World of Warcraft. Ubisoft doufá, že do dvacítky nejlepších sérií se probojuje i Far Cry, Watch Dogs, The Division a The Crew.

Závěrem ještě deníček: vývojáři se rozpovídali o navrhování unikátního multiplayerového zážitku v hackerské akci Watch Dogs. Podívejte se, co vás ve hře čeká.

Watch Dogs vychází již 27. května s českými titulky pro PC, PS3, PS4 a Xbox 360. Xbox One ve stejný den, ale bez české lokalizace. Wii U verze v angličtině na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama