Watch Dogs zlevněno o 150 korun
Watch Dogs Novinka Watch Dogs zlevněno o 150 korun

Watch Dogs zlevněno o 150 korun

Redakce

Redakce

PC, PlayStation 4 a Xbox One verze zlevněny o 150 Kč, navíc jde o speciální edice s dodatečným balíčkem i steelbookem <strong>+ Dedsec edice a tričko</strong>.

Reklama

Hackeři pozor, v našem obchodě Xzone.cz jsme zlevnili městskou akci Watch Dogs od Ubisoftu. PC, PlayStation 4 a Xbox One verze této hry nově koupíte o 150 korun levněji. Navíc jde o speciální edici obsahující dodatečné balíčky a steelbook.

Kupte si u nás PC verzi Watch Dogs nově za 1148 Kč nebo PlayStation 4 a Xbox One za 1448 Kč. Všechny tři verze obsahují kromě samotné hry i steelbook, singleplayerovou misi (DLC balíček Průlom) a cyberpunkový balíček s luxusním cyberpunkovým oblekem a pistolí.

Pokud zvolíte PS4 verzi, tak k té je navíc další dodatečný obsah rozšiřující příběhovou část o 60 minut hraní a kšiltovka s logem hry.

V naší nabídce naleznete rovněž sběratelské Dedsec edice pro PC za 1998 a PS3 nebo Xbox 360 za 2198 Kč, které potěší hráče 23 cm vysokou soškou hlavního hrdiny Aidena Pearce, speciálním steelbookem, soundtrackem nebo artbookem. Navíc jako bonus od nás obdržíte tričko s logem hry.

Majitelé PS3 a Xbox 360 mohou sáhnout po svých verzích hry za 1398 Kč, taktéž ve speciální edici s dodatečným obsahem (jen bez steelbooku a Cyberpunk balíčku).

Tričko je v prodeji rovněž samostatně ve velikosti M za 198 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama