welcome
Blogy čtenářů Článek Welcome

Welcome

Michal Drtina

Michal Drtina

Zdravím všechny pařany a pařanky :) Jmenuji se Michal Drtina a na webu se vyskytuji pod uměleckým jménem MichalCZ. Mnozí z vás mě už jistě znají,…

Reklama

Zdravím všechny pařany a pařanky :) Jmenuji se Michal Drtina a na webu se vyskytuji pod uměleckým jménem MichalCZ. Mnozí z vás mě už jistě znají, někteří už ze starších webů, kde jsem dělal redaktora, a nutno podotknout, že velmi dobře :). Pro Zing.cz píšu prakticky od jeho vzniku a jsem na to náležitě hrdý.

 

Víte, s prací redaktora se to má tak. Občas musíte psát něco co nechcete, a občas chcete o něčem psát, ale nemůžete. V poslední době je u mě v módě spíše druhá možnost. Zrecenzuji hodně her, na které už ale bohužel na Zingu není místo, jelikož to už někdo udělal za mně. Protože píšu pro více webů rozhodl sem se zde publikovat články, které jsou napsány, ale na Zingu na ně už nebylo místo. Většinou se bude jednat o recenze, úvahy možná preview, ale ty povětšinou uvidíte přímo na Zingu. Recenze zde uveřejněné můžete brát jako druhý názor jiné části redakce :)

 

Pokud by někdo měl zájem můžu napsat recenzi nebo návod nebo cokoliv jiného i na přání, stačí dát vědět. To se ale asi bohužel nestane, protože se asi málokdo dostal až k téhle větě :)

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama