Westernové MMO Wild West Online si budeme moci zahrát už příští měsíc
Wild West Online Novinka Westernové MMO Wild West Online si budeme moci zahrát už příští měsíc

Westernové MMO Wild West Online si budeme moci zahrát už příští měsíc

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

10
Platformy Windows PC

Westernová akce dorazí na Steam začátkem května a prezentuje se trailerem i screenshoty.

Reklama

Wild West Online je jedním z projektů od tvůrců WWO Partners a 612 Games a připomíná Red Dead Redemption. Jelikož se westernové hry od společnosti Rockstars Games na PC nedostanou, vynahradit si to můžeme právě zmíněným titulem, který plánuje své datum vydání na 10. května 2018.

Jedná se o rozsáhlý multiplayer v otevřeném světě, kde se můžeme toulat a bojovat za svobodu nebo dělat rozruch a být padouchem. Hra nabídne PvP a PvE mise, shromažďování zdrojů, lov pokladů a mnoho dalšího. Do kontaktu se můžeme dostat až s osmi přáteli a lehký crafting chybět taky nebude. Pokud se hráč stane příliš zajímavým, bude na jeho hlavu vypsána odměna. Jestli však nechcete být loveni, je zde i jiná cesta, jako například hospodaření s půdou nebo zkoumání světa.

Jak jsem zmiňoval výše, bude to velký open-world a mapa je jedna velká divočina. Setkáme se s tábory, městy, úkryty gangů a orientačními body. Ve hře narazíme i na vlakové nádraží či farmy nebo na nezmapované území, které stojí za průzkum.

Nejbezpečnějším místem jsou města. Každé město má zákony a pokud je někdo poruší, bude potrestán. Naopak v divočině nejsou žádná pravidla, takže je to pro náš život riskantní. Když zemřeme, ztratíme naše quest items - vydělané zlato, artefakty a další položky požadované pro některé úkoly.

Vypadá to, že na Divokém západě bude hodně aktivit. Zážitek nám zpříjemní i kamarádi a je právě na nás, jakým kovbojem se hodláme stát. Minimální požadavky i se screenshoty naleznete níže a pokud si chcete hru vyzkoušet v Early Accessu, přejděte na oficiální stránku hry.

Minimální požadavky

  • Operační systém: Windows 7 / 8.1 / 10 (64bitové verze)
  • Procesor: Intel Core i5-2400 | AMD FX-6100 nebo lepší
  • Paměť: 6 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GTX 460 2 GB VRAM | AMD Radeon HD 7770 2 GB VRAM nebo lepší
  • DirectX: verze 11
  • Místo na disku: 12 GB volného místa

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama