Windows 8 vs Windows 7
Blogy čtenářů Článek Windows 8 vs Windows 7

Windows 8 vs Windows 7

Anonymní

Anonymní

Vrhl jsem se na téma ohledně Windows. Jak to s němi vlastně je. Podnikatelské firmy i uživatelé Windows 8 moc nechtějí. Microsoft ale jede svou a nyní…

Reklama

Vrhl jsem se na téma ohledně Windows. Jak to s němi vlastně je. Podnikatelské firmy i uživatelé Windows 8 moc nechtějí. Microsoft ale jede svou a nyní připravuje Windows 8 verzi 8.1.

Pro majitele Windows 8 bude stažení verze zdarma ale s časovou lhůtou 2 roky. Bude tam prý hodně zlepšení oproti původí osmičce.

 

Jinak ale Windows 8 se v porovníní s Windows 7 moc nedaří. Proč je to tak už asi víme nebo si na to udělejte pohled sami. Za mne je to neustálé vnucování Microsoftu bez svobodné volby rozhodnutí jak některé funkce a způsoby či vizáž změnit.

Co se týče funkčnosti W8 tam takoví problém nemám.

 

 

Klientela a to firmní kde se prodává velké množství počítačů s Windows 7je toho taky důkazem. A nijak tomu není ani u bežných uživatelů kde většina chce zpět nainstalovat W7. Kde trochu má W8 navrch jsou mobilní PC ale už i tam jsou trochu pozadu.

 

Hájit, hájit a zase hájit se snaží Microsoft aby dokázal uživatelům že on a jeho(špatný krok) nesejíc jméno Windows 8 není jejich chybou. (Jestli ano si každý udělejte názor sami) :-)

 

DX11.1 i DX11.2 pro W7 které MS omezil aby W8 vypadala v lepším světle je taky dost pozoruhodným jevem.

 

Celkově nemusel W8 vypadat špatně kdyby vetšinu nechala jako u předchozích sedmiček a vylepšení pojali spíše v modernizaci. Takhle ale Windows 8 zůstává velkým sklamáním a může si za to MS samo.

... zde pokračujte v psaní ...

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama