Witchfire od tvůrců Bulletstormu se odkládá
The Vanishing of Ethan Carter Novinka Witchfire od tvůrců Bulletstormu se odkládá

Witchfire od tvůrců Bulletstormu se odkládá

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Hra se změní.

Reklama

Polské studio The Astronauts oznámilo, že jejich připravovaná akce Witchfire letos nevyjde. Hra byla odložena na začátek roku 2023. Vývojáři se dle svých slov rozhodli pozměnit některé herní mechaniky. Asi nejvýraznější změna se týká prostředí, kdy má dojít k přesunu z původně plánovaných arén do otevřenějšího světa.

Kreativní ředitel Adrian Chmielarz v příspěvku na oficiálních stránkách studia popisuje, že si v průběhu vývoje uvědomili, že chtějí hráčům nabídnout větší svobodu v jejich postupu. Sám Chmielarz uznává, že původní koncept s arénami působil poněkud zastarale a omezoval potenciál hry. Autoři ale jedním dechem dodávají, že nemáme očekávat plnohodnotný open world. Sami ostatně novou podobu hry označují jako semi open-world.

Witchfire nejprve vyjde v rámci předběžného přístupu exkluzivně na Epic Games Storu. Na další platformy titul zamíří až později.

Pro upřesnění dodáváme, že za hrou stojí bývalí zakladatelé studia People Can Fly, kteří dříve pracovali na sériích Bulletstorm nebo Painkiller. Už v rámci studia The Astronauts autoři v roce 2014 vydali příběhovou záležitost The Vanishing of Ethan Carter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama