Wolfenstein: New Order
Blogy čtenářů Recenze Wolfenstein: New Order

Wolfenstein: New Order

deywik

deywik

Za hrou stojí nově vzniklé studio takzvané MachineGames. To byla moje první obava, doufal sem, že další díl bude dělat Raven Software s pomocí ID…

Reklama

Kdo oživil "wolfíka"

Za hrou stojí nově vzniklé studio takzvané MachineGames. To byla moje první obava, doufal sem, že další díl bude dělat Raven Software s pomocí ID softem....to byla taková tradice na kvalitní hru, poslední počin co jsem od Ravenu hrál bylo průměrné Singularity...každopádně celek co vytvořil New Order stojí za skvělým riddickem a příběhovou fantazií Darkness...očekávání se postupně naplňovalo a teď, kdy hra už je hotová nám nezbyde nic než jen velké poděkování MachineGames!!!

 

Reise Reise!

Nástup do hry je pěkně ve velkým stylu, kde neni žádné video, ale hned hra samotná v celé parádě a dává najevo, že tohle bude pořádnej oldschool nářez...hned na začátku můžeme pochytit hlášky v jakým duchu se hra ponese, hlavně se mi moc líbí v jakým duchu se hra nese a její mechanismus je úctyhodnej..a prej, že sbírání nábojů, zbraní, životů zdržuje od akce..blbost! Vyprávění příběhu,rozhovory jsou tak perfektní, kdy se do hry vžijete a už vás nepustí, dialogy jsou geniální! Postavy perfektní - vyprávění Williama je prostě bezkonkurenční (Hl. Hrdina "BJ" vypadá perfektně, když jsem v artbooku viděl původní návrh...vůbec to nebyl on..:D ) jinak příběh je ve hře stejně důležitý jako střílení. :-) Pestrost lokací, stylizace hry je bezkonkurenční...o příběhu neřeknu ani slovo jinak bych vás připravil o důležitou součást hry. :P

 

Nazi Army

Paleta nepřátel je pestrá jako můj jídelníček.. :) Ve hře je spousty druhů nepřátel..od obyčejných pěšáčků až po plechové bestie. :) K jejich porcování máte k dispozici takovou klasiku - pistole,samopaly,brokovnice - píšu shválně množné číslo, protože si můžete na karneval vzít zbraně do každé ruky. :) granáty jsou taky a pak zbraň pomalu už trademark pro novýho wolfa. :) Ve hře máte i stealth postup..úrovně jsou nalajnovány přesně tak poctivě jako před několika lety, kde máte víc cest..po mapce jsou schované poklady,lékárničky,zbraně, upgrady na zbraně.. :) Ještě máte k dispozici tzv. perky rozdělené podle stylu hraní - stealth,assault.... např. zabíte 10 nepřátel pomocí nože a dostanete bonus, který se do hry opravdu hodí. :)

 

New

Engine, kterej tuhle akci pohání je ID TECH 5, který měl problémy hlavně u starší hry Rage..

Měl jsem obavu tak jsem hru vzal na PS4 a textury jsou v pořádku... Hra vypadá prostě úžasně..takovej smysl pro detail se jentak nevidí - snad jen v bioshocku, který mi hra stylizací docela i připomínala, pasáže pod Berlínem zase jakobych hrál Metro..Graficky se hře nedá nic vytknout...AI nepřátel mě potrápila na Uber obtížnost dost...ale stealth levely jsou na tom už jinak...hra se chová asi takhle...zabijete někoho a další stráž co jde stejnou pozicí, kde leží mrtvola tak si jí ani nevšimne...ale hře to neubere... Hudební stránka je taky velmi povedená...neni zde co vytknout...

 

Order

Herní doba je obdivuhodná...hru jsem hltal celou dobu..laťku nasadil začátek hodně vysoko a bál jsem se, že mě hra začne nudit, ale nestalo se...hrál jsem Uber a u hry jsem strávil cca 30hodin...a to mi ještě toho spousty zbývá :)

Takže kdo wolfa zanedbal, ať to kouká dohnat...takovouhle hru jsme tu dlouho neměli. :)

 

 

Wolfenstein: New Order

Verdikt

Takže jsem se nakonec dočkali po čertech dobrý hry...Obavy zažehnány a William "BJ" je ve vrcholný formě...hře nemůžu nic vytknout...precizní dílo, které tu dlouhou dobu nebylo a nebude..doufám, že nám v machinegames ukuchtí nějaké plnohodnotné DLC nebo rovnou pokračování.. :)

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Příběh
Stylizace hry
Hudební doprovod
Vyprávění příběhu
Více možností postupu
AI při stealth postupu
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama