Novinka World of Anterra - pixel-artový Skyrim

World of Anterra - pixel-artový Skyrim

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Obrovské nelineární RPG s příchutí konzole SNES.

Reklama

Studio 81monkeys relativně nedávno představilo svůj chystaný projekt World of Anterra, který popisuje jako "pixel-artový Skyrim".

Jedná se tedy o obrovské nelineární RPG s otevřeným světem, vyhotovené ve stylu klasických titulů třeba z éry konzole SNES, kde budete objevovat oceány, kontinenty, regiony, hrady, města, hory a jeskyně, kde potkáte velký seznam tvorů, pohybujících se od menšího hmyzu až po velká monstra.

To znamená, že rozhodně nebude nouze o rozličné prostředí, kde potkáte hromadu NPC, s nimiž si lze promluvit a získat od nich úkoly. Během vašeho objevování vás poté samozřejmě čekají souboje, ale také můžete vařit, rybařit, lovit, sbírat materiály, vyrábět výbavu, stavět či se vrhnout do detektivní práce. Vše by navíc mělo být zpracováno intuitivně, kdy třeba zmíněné souboje budou tahové a taktické, ale zároveň do jisté míry dost akční.

Autoři navíc také plánují zabudovat kooperaci, kdy jednotliví dobrodruzi se budou moci vydávat do světů ostatních, kde mohou spolupracovat, ale také se vydat na své vlastní putování.

Titul ještě po dobu několika dní můžete podpořit na Kickstarteru za pomoci libovolné částky (můžete za to získat různé odměny), kdy se v době psaní článku podařilo vybrat už více než dvojnásobek cílové částky. Na stránce kampaně navíc naleznete i případné dodatečné informace.

Díky tomuto úspěchu se můžeme těšit na plnou verzi pro PC, PlayStation, Xbox a Nintendo Switch, jež by měla dorazit někdy v roce 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama