World of Tanks recenze
Blogy čtenářů Recenze World of Tanks recenze

World of Tanks recenze

2

Co se vám vybaví, když si řeknete World of Tanks ?? V Dnešní době už startuje plná verze. Bude postavena na enginu BigWorld Technology a na systému…

Reklama

 

Co se vám vybaví, když si řeknete World of Tanks ?? V Dnešní době už startuje plná verze. Bude postavena na enginu BigWorld Technology a na systému Mikro-Transakcí, a proto bude moct být zdarma. Mikro-Transakce znamenají, že hru můžete hrát online, ale třeba za prémiové tanky budete muset dát zlaté, což je speciální měna ve hře. Ale začneme od začátku, World of Tanks je v dnešní době jediný simulátor tanků který může nabídnout několik set tanků vylepšení munice a atd. Máte zatím na výběr ze tří různých stran jako je USA, Německo a SSSR.

 

Pokuď si tyto technologické stromy prohlédnete, máte velkou škálu tanků, které můžete používat. A ne jen tanky ale i dělostřelectvo a samohybná děla. Můžeme tam třeba vidět takové skvosty, jako je SGS Object 212,IS-7,Object 704,Maus,SGP GW Tiger,Jagdtiger,

T30SPG M40/M43. A do budoucna bude přidána strana za Francouze a za Japonce. Po registraci a přihlášení se dostanete do garáže. V garáži zpravujete a vylepšujete své tanky, cvičíte posádku a kontrolujete své finance. Na výběr máte ze stovek tanků, ale začínáte jen se třemi základními typy. Za SSSR MS-1,za Německo Leichttraktor a za USA T1 Cunningham.

 

 

Každý tank má své plus a mínus. Každý má různou šířku pancíře a průměr hlavně, a s každým tankem jde provést jiná taktika. Taktika je v této hře důležitý bod. A tak je dobrý hrát s někým a zároveň volat přes TS3 nebo jiný program. Komunita v dnešní době tvoří přes 500 tisíc lidí zejména z hráčů ale také z podpory, který čítá stovky kvalifikovaných lidí a jak jsem sám zakusil vždy rychle a snadno problém vyřeší. I čeští hráči mají pár procent v této velké komunitě. Tato hra se dá hrát i klanově, takže se vytváří mohutné klany. Asi nejznámější a asi vůbec první česko-slovenský klan jménem CS Army Clan. Tento klan už vyhrál mnoho ocenění a řadí se mezi Top 100 nejlepších klanů ve World of Tanks.Pak tu zde máte také ocenění, které budete dostávat za splněné úkoly.

Zde je můj profil na World of tanks.

World of Tanks recenze

Verdikt

Tato hra je teprve v začátcích, dejme ji šanci a ukáže nám, že má nato být jedna z nejlepší Free MMO her.Určitě stojí za zkoušku.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Zdarma
Velká česká komunita
Evropská podpora
Stovky tanků a dalších vylepšení
Dobrá grafika
Každou chvíli narazíme na české a slovenské hráče
Každý měsíc nějaký ten update
Návody na oficiálních stránkách jak začít
Někdy nevyrovnanost tankových soubojů
Absence krytí
Zatím jen pár map
Ochrana proti Hackům
Ochrana když se hráč připojuje
Zaseknutí v terénu.
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama