World of Warcraft: Dragonflight Novinka World of Warcraft: Dragonflight odhaluje skrze Dragonflight Legacies: Chapter One počátky existence draků

World of Warcraft: Dragonflight odhaluje skrze Dragonflight Legacies: Chapter One počátky existence draků

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Z části divokých monster se stal povznesený druh.

Reklama

World of Warcraft: Dragonflight před několika ti dny přišlo s lákavým videem Dragonflight Legacies, které lákalo na to, že nám poví více o osudu draků jako takových, což dává vzhledem k zaměření celé expanze celkem smysl. Vychutnat si nyní můžeme první z několika příběhů. Dragonflight Legacies: Chapter One nám ukazuje dračí druh ve formě, jíž lze označit za primitivní. Rozhodně žádný z nich v daný moment nebyl inteligentní bytostí, pak se však několik z nich postavilo monstru, které ohrožovalo osud světa. Za tento hrdinný skutek jim byla dána vyšší inteligence a s ní spojené povinnosti.

Jedním z vyvolených byl i vůdce bronzové letky Nozdormu. Ten nyní předpovídá, že se vrátí jeden z řady starých nepřátel a bude muset být zastaven. Nepočítal bych moc s tím, že by se jím stal protivník dračí rasy Galakrond, protože ten je rozeset v Northrendu. U World of Warcraft však člověk nemá nikdy 100 % jistotu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama