World Trigger: Borderless Mission v singleplayeru nabídne přes 80 misí
Novinka World Trigger: Borderless Mission v singleplayeru nabídne přes 80 misí

World Trigger: Borderless Mission v singleplayeru nabídne přes 80 misí

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Ve hře jde především o týmovou akci v různých bitvách.

Reklama

Společnost Bandai Namco vydala druhý plnohodnotný trailer k připravované hře World Trigger: Borderless Mission. Představen nám je příběhový režim, nabízející více než 80 různých misí, dále bitevní režim, Trigger úpravy, původní obsazení týmu a mnoho dalších věcí.

Ve hře World Trigger: Borderless Mission jde především o týmovou akci v různých bitvách. Klíčovým slovem je zde spolupráce a stejně jako v manze a v anime, se i tento spin-off odehrává v sídle Border, ve městě Mikado City. Každý hráč pak má celou řadu možností, jak k jednotlivým bojovým strategiím přistupovat. Každý může k užití stejné věci přistoupit jinak. Příkladem mohou být čety vojáků a různé "aktivátory" schopností. Boje se budou odehrávat na rozlehlých bojištích a postavíte se proti obrovským nepřátelům, vojákům přezdívaných Neighbors a Trion.

Titul nabídne také online hru až pro osm osob. Mise tak můžete plnit společně a mít pro tým různé využití. Mezi povoláními jsou útočník, střelec, odstřelovač nebo klasická podpora.

World Trigger: Borderless Mission má v Japonsku vyjít na PS Vita 17. září a pokud máte zájem, můžete navštívit oficiální internetové stránky hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama