World War 3 má nového vydavatele
World War 3 Novinka World War 3 má nového vydavatele

World War 3 má nového vydavatele

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

Vydavatelem je nyní My.Games.

Reklama

Již je to nějakou dobu, co vývojáři ze studia The Farm 51 oznámili kooperaci s vydavatelem My.Games, kteří jim pomohou s publikováním hry, marketingem, správou komunity, zákaznickou podporou a infrastrukturou pro World War 3. Vývojáři se ke změně vydavatele vyjádřili následovně.

S potěšením oznamujeme spolupráci s vydavatelem My.Games, díky čemuž budeme moci těžit z jejich bohatých zkušeností s vydáváním her pro více hráčů. Naše spolupráce zajistí, že se budeme moci rozšířit náš marketing, což nám pomůže s vydáním hry a zároveň zůstaneme věrní našim původním plánům a budeme pracovat na vylepšení jádra hratelnosti, ladění jednotlivých herních mechanik a vylepšování celého titulu.

Hře se bohužel kvůli mnoha chybám, se kterými se při uvedení do early access verze potýkala příliš nedaří a v současnosti jí hraje jen minimum hráčů. Je proto otázkou, zda se s vydáním například nezmění monetizační model hry. K tomuto tématu se ale ani jedna strana nevyjádřila.

World War 3 se velmi podobá starším dílům série Battlefield s tím rozdílem, že tvůrci k titulu zvolili více hardcore přístup. Můžete si tak do posledního detailu upravovat vaše zbraně a uniformu a samozřejmostí jsou mapy vytvořené podle skutečných lokací. Nalezneme zde tak například Moskvu, Varšavu, Smolensk a Berlín. Dle původních plánů by plná hra měla vyjít v tomto roce, zda se tak ale skutečně stane zatím nevíme.

Níže si můžete prohlédnou, co vše plánují tvůrci do hry přidat v letošním roce.

World War 3 má nového vydavatele
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama