World War 3 Novinka World War 3 ukazuje zbraně a jejich úpravu

World War 3 ukazuje zbraně a jejich úpravu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy Windows PC

Zbraní i možností úprav bude požehnaně.

Reklama

Znovuzrozená multiplayerová střílečka World War 3 od studia The Farm 51 (Get Even, Chernobylite) a společnosti MY.GAMES sice stále nemá nové datum vydání, avšak nám skrze nové video vysvětluje, že jestli chcete na bojišti uspět, budete muset využít zdejší zbraně.

Nicméně titul z tohoto pohledu nebude zahálet, tudíž se lze těšit na bohatý arzenál, v němž naleznete různé samopaly, útočné a odstřelovací pušky, pistole či brokovnice.

Důležitým prvkem je nicméně možnost tyto zbraně dodatečně upravovat, kdy se má každý připevněný doplněk projevit změnou chování dané zbraně s tím, že různé kombinace jsou vhodné pro různé situace na bojišti.

Dočkáme se tak různých primárních i sekundárních hledí, zásobníků, druhů munice, hlavní, ústí či podhlavňových a bočních dodatků.

Abyste navíc mohli vhodně podtrhnout svůj styl, tak je možné změnit skin, připevnit emblém a upravit rukojeť, předpažbí či pažbu.

World War 3 ukazuje zbraně a jejich úpravu

Ke konci samotného videa nám pak autoři doporučují, abychom v začátcích vyzkoušeli upravenou útočnou pušku M4, která nabídne velký zásobník, kombinované hledí na blízko i dálku, tlumič a taktický úchop.

Titul se chystá pro PC. Na oficiálních stránkách si můžete zakoupit balíčky, které vám dají přístup do uzavřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama