World War Z, Figment a Tormentor X Punisher zdarma
Figment Novinka World War Z, Figment a Tormentor X Punisher zdarma

World War Z, Figment a Tormentor X Punisher zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

17
Platformy Windows PC

Pestrá nabídka pro tento týden.

Reklama

Mnoho z vás si již určitě plnými doušky užívá hry Watch Dogs a The Stanley Parable, které jste mohli na Epic Games Store v minulém týdnu získat zcela bezplatně. Jednalo se o poměrně velké hry, a tak není divu, že toto rozdávání musí trochu zpomalit, kdy nám tentokrát společnost přináší tři trochu méně známější kousky. Avšak všechny rozhodně stojí za vaši pozornost.

První z nich se jmenuje Figment a jedná se o akční adventuru od tvůrců z Bedtime Digital Games. Ten se ve své podstatě může jevit jako fúze Bastionu a her od českých Amanita Design, avšak má v sobě jeden speciální prvek, jenž ho odlišuje od ostatních. Hra je totiž laděna do muzikálu, kdy například bossové při boji s vámi zpívají. Díky tomu dostanete rozhodně originální zážitek, na nějž pravděpodobně jen tak nezapomenete.

Tormentor X Punisher pak na rozdíl od svého předchůdce rozhodně není pro děti. Jedná se totiž o brutální top-down střílečku, která se odehrává na planetě Fuck You, na níž budete kosit všemožné nepřátele. Zajímavostí hry je i to, že všechno ve hře může být zabito pomocí jedné kulky (včetně bossů), což rozhodně dodává na intenzitě. Samozřejmostí v takovéto hře je posléze tabulka výsledků, na níž můžete překonávat své (ne)přátele.

A nakonec jsme se ještě dočkali jednoho překvapení, jelikož se na Epic Games Store společně s dvěma výše zmíněnými tituly objevila v nabídce i kooperační zombie střílečka World War Z, inspirovaná stejnojmenným filmem a knihou.

Všechny hry si můžete aktivovat do 2. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama