WorldMMO: Recenze Guild Wars: Factions
Blogy čtenářů Recenze WorldMMO: Recenze Guild Wars: Factions

WorldMMO: Recenze Guild Wars: Factions

AvantGuard

AvantGuard

Určitě jste zvědaví, co jsem si pro vás připravil tentokrát. Ano, jak už jsem řekl na konci mého článku - Guild Wars: Prophecies, jde o 1. dodatek pro…

Reklama

Určitě jste zvědaví, co jsem si pro vás připravil tentokrát. Ano, jak už jsem řekl na konci mého článku - Guild Wars: Prophecies, jde o 1. dodatek pro tuto hru a 2. díl z řady Guild Wars, ano ti kteří to znáte víte, že je to díl Factions. Pojďme se na to podívat.

Novinky

Především bych vás chtěl seznámit s novinkami pro tento Dodatek. Hlavní a důležitou novinkou bych uvedl, že ke hře Guild Wars: Factions, NEMUSÍTE mít základní hru Guild Wars: Prophecies! A to pro vás znamená jedno, nedostanete se na hlavní kontinent - Tyria, ale dokuď si Základ nepořídíte, budete mezitím na kontinentu Cantha. Další novinkou je, že nám přibyla k 6ti povoláním další dvě - Assassins a Ritualista. Poté autoři do hry přidali dalších 300 skillů, 20 kampaňových misí, více jak 200 Questů a novinku „Aliance Battles" - Masivní PvP, kde s partou jdete proti další a musíte zabrat jejich území, to jde tak, že zabijete velitele "pevnosti" jestli se tomu tedy dá říkat pevnost. Představte si, že ve hře World of Warcraft jdete Alteract Valley, to je podobné.

Official Cinematic Trailer:

 

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RvB3IgjO6Z0?version=3&amp;hl=cs_CZ"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RvB3IgjO6Z0?version=3&amp;hl=cs_CZ" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

... zde pokračujte v psaní ...

 

Pořízení Factions

V dubnu roku 2009, teď nechci dělat reklamu, ale konala se akce na Internetovém obchodě (X)Zone1+1 Zdarma z kolekce Platinové Edice" kde mimochodem byla celá série her Guild Wars, kromě dodatku pro Prophecies - Eye of The North. Co to pro vás znamenalo? Obědnali jste si jednu hru z nabídky Platinové Edice, a zdarma jste si mohli vybrat další hru, ale pouze z té samé nabídky. Takže určitě tušíte co jsem si obědnal. Jelikož se mi více líbil dodatek NightFall, obědnal jsem si ten, a k tomu zdarma Factions (Měl jsem obavy, že se na mě nedostane NightFall, tak jsem si vybral Factions k odeslání zdama.). Hra dorazila...rodina byla v "kelu" a já mohl spokojeně hrát. Celý dům jsem měl jen pro sebe. A co to znamená pro mě? Hudbu na plný "koule"! Muzika je můj život a k tomu se to výrazně hodilo k nabuzení atmosféry (V minulém článku pro Guild Wars: Prophecies jste mohli vidět můj Gameplay, takže jste mohli zjistit, co asi tak poslouchám.). Registroval jsem hry na svůj účet a šel hrát NightFall, ale to až v další recenzi. Po třech dnech hraní 3.ho dodatku NightFall jsem se rozhodl, že začnu s Factions.

Opět. Vybral jsem si Příběh, Dodatek a poté postavu, tentokrát: Muž Assassins, změnil jsem tvář, barvu oblečení, víšku a dal jsem mu jméno „Alex Sin Monument".

 

Ze začátku, hned jak jste vztoupili do hry se vám oběvilo sedm NPC postav. Čtyři si po rozhovoru s „Instructor Ng" odešli do města a já zůstal s dvouma učněma a Instructorem Ngem. Ty po rozhovorech, které měly dlouhý cooldown na další rozpravnosti, se asi po 5ti minutách rozběhli do Tutoriálu a já společně s nimi. Ano, slyšíte správně, od tohoto datadisku můžete přejít k Tutoriálu, za který dostanete 2000exp. bodů (Tolik je potřeba pro postup na level 2.), ale není to pravidlem, můžete odejít s předem zmíněnými NPCemi do města. Já si ho ale udělal, jelikož dostanete i nové Skilly. Po dostání dalšího Questu za 1000exp. bodů jsem neváhal. A přitom stačilo jen vyjít z města a odevzdat Quest. V tomto dodatku mi hodně vadí, že se musíte vracet tam a zpět, jen škoda, že kolem té lokace nemáte prochozené město, na které byste se mohli teleportovat (Pomocí Mapy kliknete na ikonku města a zvolíte Travel - tato funkce je dostupná už od základu hry Guild Wars.).

Po pár dalších desítkách Questech jsem konečně dostal 1. Campagne Quest, který můžete vidět níže. Užíjte si ho a poté se vrhneme na závěr dodatku.

1. Campagne Quest ve Factions

 

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5twqyTMp4eM?version=3&amp;hl=cs_CZ"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5twqyTMp4eM?version=3&amp;hl=cs_CZ" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

 

Závěr

No závěr, po dalších dvou Campagne Questech jsem se konečně dostal do 2. části Canthy. Vypadá to tam jako v čínských čtvrtích ale místo plno lidí tu máte prázdno a jen padouchy, občas nějaké NPC postavy. Dodělal jsem 18level. A už jsem nechtěl dál...Nebavilo mě to. Bylo to znovu to samé: tam a zpět...tam a zpět...tam a zpět a zase tam...to by určitě každého nudilo, kdyby ste se z části, kde už jste 3x prošli, museli znovu vybíjet hordy nepřátel.Ale chtěl bych pochválit, i když si to nepřečtou, ArenaNET, za dobrou práci a odhodlání, pracovat v rozšiřování tak originální hry, jako je Guild Wars. Ovšem musím uznat, že kampaň Prophecies byla nabitější a emocionálnější.Strženo, podtrženo. Guild Wars: Factions přinese na minimálně dalších 50 hodin zábavu a stojí za to si jeho příběh zahrát. Pro fanoušky Guild Wars, jako jsem já, úplná povinnost ;)

Obsah balení

Hra je vybrána z Platinové edice takže oběkty v krabičce jsou v češtině, opět kromě herních dat.

Guild Wars: Factions - Instalační CD;Kartičky s aktivačním kódem pro hru a aktivaci na stránky CDprojektu (Dnes již comgad.cz);Manuál;Průvodce hrou;Návod na aktivaci hry.

Děkuji za přečtení recenze, a brzy se těšte na další WorldMMO, příště se dočtete o Guild Wars: NightFall.

Článek napsal AvantGuard.

WorldMMO: Recenze Guild Wars: Factions

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Nový svět - Cantha
Nové Classy - Assassins a Ritualist
Nový příběh
Nové Skilly
Arena Battle
Hodně Questů na rovné odevzdání
Neustálé vracení tam a zpět
Stereotypní Questy - stejné, jen na jiných místech
Rychlé expení - Jestli jste zkušení hráči Guild Wars tak dáte Full 20lvl za den...
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama