WorldMMO: Recenze Guild Wars: Prophecies
Blogy čtenářů Recenze WorldMMO: Recenze Guild Wars: Prophecies

WorldMMO: Recenze Guild Wars: Prophecies

AvantGuard

AvantGuard

Tak, určitě jste někdo z vás hráli Online hru na hrdiny Guild Wars. Přináším vám svou 1. recenzi o první hře ze čtyř titulů her Guild Wars a zároveň…

Reklama

Tak, určitě jste někdo z vás hráli Online hru na hrdiny Guild Wars. Přináším vám svou 1. recenzi o první hře ze čtyř titulů her Guild Wars a zároveň mou 1. recenzi vůbec.

 

První dojmy

Jednoho dne brouzdám po světoznámé stránce YouTube, koukal jsem na pár Online her. Po asi hodině hledání, do jaké nové MMO bych se mohl zakousnout jsem byl u konce. Viděl jsem Officiální trailer této hry. Vedle videa byla videa doporučená, tak jsem si vybral video s názvem: ,,Guild Wars Gameplay", koukal jsem, koukal a řekl jsem si: ,,TU HRU MUSIM MÍT!“ A ještě, když jsem si zjistil potřebné informace a dočetl se, že za hraní nemusíte platit měsíční poplatky! Neváhal jsem a obědnával! Hru jsem si obědnal týden před vánoci roku 2008, ale jak už to tak bývá v letech mládí, to mi bylo 13 let, mít chtivé myšlenky na to, hrát hru už před vánoci. Hru mi přivezli...platím...přicházím do dveří, a máma řekla, ať jí hru „navalim“. Ano, docela zklamání, ale můj mazaný mozeček se rozpracoval, má ústa se otevřela a řekla: „Počkej. Jen se podívám jestli ta hra tam opravdu je.“ Nic lepšího mě nenapadlo, ale co, máti to zbaštila, jelikož jí je už 50+ let a internetu moc nevěří, má obavy jestli by mi neposlali jen papír, prázdnou krabici nebo něco podobného. Počítač mám v pokoji a měli jsme zrovna návštěvu, takže mi máti nevěnovala pozornost. O pár sekund později... „Ano, ANO, ANOO! Mám Guild Wars!" Jen škoda, že obal a věci v něm jsou v polštině (kromě herních dat). S celou radostí jsem vložil CD do počítače, poté šel omrknout, jestli je volný vzduch „Dobrý…“ a s radostí instaloval…

Official Cinnematic Trailer

 

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wwUuoihYy9w?version=3&amp;hl=cs_CZ"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wwUuoihYy9w?version=3&amp;hl=cs_CZ" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

... zde pokračujte v psaní ...

 

,,Přejdi ke hře!"

Po instalaci se hra Updatovala a spustila. Oběvil se Loginscreen...Pohled na to, jak se kamera natáčí po zasněžených pustinách severu, byl opravdu nádherný a přímo vám hladil oči.

 

Klikl jsem tedy s potěšením na „Create Account or Add Access Key“. Zadal klíč, údaje, heslo a potvrdil. Ve hře se oběvila čtyři prázdná pole pro postavy. Klikl jsem na „Create" a tam se oběvily dvě karty. Jedna „Roleplaying Character“ a druhá „PvP- Only Character“ Tyto 2 karty se liší tím, že Roleplaying je příběh od 1.ho levelu a Only jsou čistě Arény, kde se oběvíte v jedné lokaci a hodíte na sebe pomocí tlačítka „J“ armory a zbraně. Poté jdete o kus dál k převozníkovy, který vás dostane na pláž plnou hráčů a v levém okénku budete mít tlačítko „Enter Battle“. Ale teď zpět ke kampani. Po vybrání Prophecies se oběvilo 6 classů - Warrior, Ranger, Monk, Necromancer, Mesmer a Elementalist.

Vybral jsem si ženu, Elementalistku. Změnil "xicht", barvu oblečení, dal ji víšku a vybral jméno…jmenovala se „Alexys Wandom“.

S prázdnou pamětí  jsem se oběvil v hradbách Ascalonu. Dodělal pár Questů a dostal Campagne, přestupový Quest, kde si vyberete svou secundární profesi. Já si vybral Mesmera poté vyjdete z Ascalonu a jdete zabít jednoho z řad Charr shamanů. Když Charra zabijete, oběví se vám Cutscéna, jak na Ascalon padají meteory a skoro celý ho zničí. Zde, nastává hlavní kampaň příběhu. Pamatuji si jak jsem se se svou E/Me (Elementalist/Mesmer) proháněl po Charrských pláních, bojoval se škorpiony, chodil se svou bývalou (CZ/SK) guildou GoD dungy…Po 20.levelu a asi 200+ odehraných hodinách jsem si řekl „Dost. Na řadě musí být škola a né přihlouplá hra! Patricku prober se!". Jednoduše jsem šel do hry, rozoučil se s guildou,moji oblíbenci nechtěli, abych to udělal, ale já věděl, že musím. Bylo to těžké. Dal jsem jim zbohem, zvolil „Logout > Change Character". Následně klikl na svou milovanou Alexys, klikl na Delete, zadal jméno postavy... „Zbohem..." a stiskl Enter. Takto skončil můj příběh se základem hry Guild Wars. „What is Your Story?"

Krátký sestřih - Začáteční lokace:

 

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/URO3MqIjJ-8?version=3&amp;hl=cs_CZ"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/URO3MqIjJ-8?version=3&amp;hl=cs_CZ" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

... zde pokračujte v psaní ...

 

Závěr

Každopádně. K Guild Wars mám hodně dobrý vztah a určitě doporučuji! Na to, že hra vyšla v roce 2005, po velkém World of Warcraft, má Hodně dobrou grafiku, dlouhý příběh a HODNĚ Spellů, jen na své jedné postavě jich můžete mít i přez 400+! Rozhodně neváhejte a kupte si ji!

Trial

Máte chuť si hru vyzkoušet, ale nechce se vám jí kupovat? Mám pro vás řešení! Když se zaregistrujete na stránkách NCsoft, můžete si zkusit Trial! Řeknete si: ,,Ale co potom? To až si hru koupim tak postavu pojedu od znova?". Mohu vás uklidnit! Po zaregistrování klíče Guild Wars, který dostanete ke hře, můžete pokračovat se svou rozehranou postavou! Na stránku pro Trial verzi klikněte na tuto větu.

Obsah balení

Guild Wars - Instalační CD; Guild Wars – Soundtrack; Kartičky s aktivačním kódem pro hru a aktivaci na stránky CDprojektu (Dnes již comgad.cz); Příručka; Návod na klávesnici (Co kde se mačká); Plakát Guild Wars z obou stran (Guild Wars a Guild Wars: Factions).

Děkuji za přečtení, a brzy se těšte na další článek WorldMMO, příště se dočtete o Guild Wars: Factions.

Článek napsal AvantGuard.

WorldMMO: Recenze Guild Wars: Prophecies

Verdikt

Dokonalá hra pro fanoušky MMORPG jako jsem já. Žádné poplatky, to je dle mě hlavním tahákem ;)

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Kampaň
Grafika
Soundtrack
Cutscény
Classy a jejich Spelly
Barevné lokace
Effekty
OBROVSKÝ svět
Věčné načítání a stahování nových přídavku do lokace, do které vcházím.
Hraní jen za lidi
Málo možností (Nemůžete skákat, musíte si věčně obcházet různé malé víšky,...)
Někdy vážně nevíte kam jít.
Věčně se vracíte tam a zpět
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama