Wreckfest opustí předběžný přístup tento měsíc, konzole se dočkají v listopadu
Wreckfest Novinka Wreckfest opustí předběžný přístup tento měsíc, konzole se dočkají v listopadu

Wreckfest opustí předběžný přístup tento měsíc, konzole se dočkají v listopadu

Yurris CZ

Yurris CZ

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nejen v demoličním derby dostane prostor propracovaný destrukční model.

Reklama

Na úvod se podíváme pár let do minulosti, v roce 2014 se do předběžného přístupu na Steamu dostal destruktivní závodní titul s tehdejším názvem Next Car Game. Postupem času byla hra přejmenována na Wreckfest. Už podle názvu je jasné o co jde, bouračky, bouračky a pro změnu zase bouračky. Není se čemu divit, Wreckfest je totiž od tvůrců z Bugbear, kteří dali hernímu světu parádní FaltOut 1 a 2.

Kromě klasických okruhových závodů po asfaltu či šotolině, nebude chybět také lákavé demoliční derby či různé výzvy. Soupeřit budeme samozřejmě proti dalším hráčům. Chopíme se převážně americký klasik, dočkáme se však i pořádných offroadových strojů či dosti poladěných sekaček na trávu. Tvůrci také slibují různé možnosti úprav pro naše vozidla. Celou zběsilou jízdu bude doprovázet propracovaný destrukční model, který bezesporu dokáže zamíchat finálními pozicemi v závodě, ale i osvěžit celkový pocit z hratelnosti. Ze hry je hned jiný pocit když při čelním nárazu máte předek auta s nadsázkou v klíně, než když třeba praskne jen čelní sklo.

Wreckfest tedy po více jak čtyřech letech opustí předběžný přístup na Steamu, stane se tak 14. června. Později se ke slovu dostanou také také konzole PlayStation 4 a Xbox One, zde hra vyjde 20. listopadu. Oznámení konečného data vydaní doprovází také galerie nových sreenshotů. Samotnou destrukci v akci si můžete připomenout pod galerií ve videu z loňské E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama