Wut ? Blizzard oznámil další datadisk do Hearthstone !
Blogy čtenářů Článek Wut ? Blizzard oznámil další datadisk do Hearthstone !

Wut ? Blizzard oznámil další datadisk do Hearthstone !

Dominik Kuznik

Dominik Kuznik

Druhý adventure mode s názvem The Black Rock Mountian je za námi a Blizzard očividně vůbec nelenil, přichází totiž hned se třetím datadiskem. Nebyl…

Reklama

Druhý adventure mode s názvem The Black Rock Mountian je za námi a Blizzard očividně vůbec nelenil, přichází totiž hned se třetím datadiskem. Nebyl čas ani spekulovat kolem čeho by se mohl točit ... No věřte že vám Blizzard vytře zrak !

 

Karet zatím není oznámeno mnoho, ale již nyní si rozebereme prvních pár, které by měl obsahovat souboj se závěrečným bosem. Blizzard tuto novinku oznámil na svém battlenetu ihned po skončení MS 2015 v hokeji a nelze se nedivit, protože samotný datadisk má s mistrostvím nemálo společného.

 

Co se to u všech čertů děje ...

 

Kluci z kanadského Blizzardu se nám asi smějí do tváře, když jsme naše vlastní mistrovství světa dokázali obhájit jen bramborovou medailí. Tento výsměch zřejmě navazoval i na vydání nového adventure modu, pokud jste viděli novou aktualizaci battlenet manageru, určitě víte o co se jedná. nový mod bude totiž přímo o MS 2015 !

Nyní se pojďme kouknout na samotného Bosse a jeho prvně oznámenou kartu ...

Pavelec

Mistr Pavelec je zde samotným bossem a funguje zde jako standartní Hero, pojďme se tedy kouknout na samotný look tohoto Bosse.

 

Dozvěděli jsme se i jeho Hero Power, ta není jedna z nejslabších a při poměru s jeho životy z něj dělá přímo goliáše mezi hrdiny Hearthstonu. Athene bude mít co dělat aby si v Heroic modu udržel svoje "World First".

 

A právě díky GoalKeeperovi bude tento boss tak neuvěřitelně těžký, co na plat pořád nevíme vše.

 

Nakonec jsme se dozvěděli o velkém a drsném minionovi, někdo by řekl že je až příliš podobný nevyzpytatelnému Dr. Unballanced, ale tvůrci tvrdí že "si jsou příbuzní a nikdy nevíte kdy Jarda překvapí stejně jako Dr. boom !"

 

 

Doufám že jste s novým datadiskem více méně spokojení, kanadští kluci z Blizzardu se nám tímto zřejmě chtějí omluvit a musím uznat, "Je to skvělí !".

Další karty by se měli objevit brzy, stejně jako zbytek bossů. Takže se máme na co těšit.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama