Xbox Game Pass bude v březnu šťavnatý
Novinka Xbox Game Pass bude v březnu šťavnatý

Xbox Game Pass bude v březnu šťavnatý

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Fanoušci skákaček, Pána prstenů i basketu si přijdou na své.

Reklama

V únoru jsme se v předplatném Xbox Game Pass dočkali příjemných nových kousků, kdy jsme si na konzoli Xbox One mohli (a stále můžeme) v jeho rámci zahrát Final Fantasy XV, Kingdom Hearts 3 či Ninja Gaiden 2, zatímco verze pro stolní počítače se dočkala Yakuzy 0, Two Point Hospital či Wasteland Remastered (všechny tři jsou dostupné i na konzoli Xbox One). Avšak nyní již začíná březen a s ním příchází i oznámení her, na něž se můžeme v jeho průběhu v tomto předplatném těšit.

Konzolová verze Xbox Game Pass

Hráči na Xboxu One se dočkají v první půlce března celkově čtyř nových her a jedné vylepšené edice již stávajícího titulu.

Od 5. března - NBA 2K20 a Train Sim World 2020

Od dnešního dne se všichni předplatitelé této služby mohou vrhnout do světa basketu pomocí NBA 2K20, obsahujícího perfektní grafiku, skvělou hratelnost, obrovské množství módů a bohužel i velké množství mikrotransakcí. Pokud ovšem pro vás není sport to pravé ořechové, můžete se pustit do řízení vláčků v Train Sim World 2020.

Od 11. března - Ori and the Will of the Wisps

Ihned v den vydání se můžete těšit na pokračování překrásné akční skákačky Ori and the Will of the Wisps, kterou by si rozhodně neměl nechat ujít žádný fanoušek barevných světů, výborné hudby, povedené hratelnosti a skvělého vizuálu.

Od 12. března - Pikuniku

Tato krásná explorativní puzzle hra se odehrává v prazvláštním světě, kde všechno není tak veselé, jak se zdá. Vy tak budete muset pomoci roztodivných postavičkám překonat jejich strasti, čímž odstartujete malou zábavnou revoluci.

Kromě těchto titulů se dočkáme ještě bety připravované multiplayerové akce Bleeding Edge (od 13. do 15. března). Od 13. března se taktéž do předplatného podívá State of Decay 2: Juggernaut Edition, která obsahuje původní hru a všechny tři DLC.

PC verze Xbox Game Pass

Ve verzi pro počítače se objeví již zmiňované Ori and the Will of the Wisps, Pikuniku, Train Sim World 2020, State of Decay 2: Juggernaut Edition a přístup do bety Bleeding Edge, avšak dočkali jsme se i dvou her, které budou exkluzivní pro tuto platformu.

The Lord of the Rings: Adventure Card Game

V této kartičkové hře, inspirované jedním z nejpopulárnějších fantasy světů vůbec, budete tvořit své vlastní balíčky a s nimi porážet zlo, vyskytující se ve Středozemi, v sérii mnoha příběhových questů.

Mother Russia Bleeds

Akční řežba v old school stylu zasazená do chladného Sovětského svazu dá vzpomenout na klasické tituly jako Streets of Rage či Hotline Miami a slouží jako zábavný výlet do minulosti automatových legend.

Co nás brzy opustí?

Každý měsíc se samozřejmě neobejde bez dalších her, které tuto službu opustí. V březnu padla volba na následující:

  • Deus Ex: Mankind Divided (Xbox One)
  • Lichtspeer Double Speer Edition (PC a Xbox One)
  • Shenmue I (PC a Xbox One)
  • Shenmue II (PC a Xbox One)
  • Thimbleweed Park (PC a Xbox One)
  • Titan Quest: Anniversary Edition (PC)
  • Apocalipsis (PC)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama