Xbox Game Pass na konci června obohatí další hry
Novinka Xbox Game Pass na konci června obohatí další hry

Xbox Game Pass na konci června obohatí další hry

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Bohužel nás ale některé i opustí.

Reklama

Na E3 jsme se dočkali oficiálního oznámení, že předplatné Xbox Game Pass nyní mohou využívat i majitelé PC. S touto změnou zároveň musela přijít i obměna systému přidávání her, jelikož se teď jedná o dvě platformy. A nyní tu máme první várku titulů, jenž obohatí toto předplatné i právě na osobních počítačích.

Počínaje dnešním dnem na konzoli Xbox One přilétne povedený epizodický spin-off Resident Evil série s podtitulem Revelations a kolekce her od společnosti Rare, prozaicky pojmenovaná Rare Replay. Zejména u druhého jmenovaného je s podivem, že se do této služby nepodíval dříve, jelikož se přeci jen jedná o jedno z věrných Microsoft studií.

Posledním přidaným titulem pro microsoftí konzoli se stává šílený „simulátor“ kozích piškuntálií Goat Simulator, jehož se dočkáme 27. června. Nicméně právě peripetie kozlího života se stávají jedinou společnou hrou z nově přidaných, kterou si budeme moci zahrát na obou platformách. Zároveň s ní se PC dočká ještě příjemného RPG Torment: Tides of Numenera.

Bohužel, jak ostatně už i Andrzej Sapkowski ví, něco končí a něco začíná. To znamená, že přidání nových her se neobejde bez toho, aniž by nás některé starší kousky opustily. Tento měsíc padl los na šestici, složenou z Next Up Hero, Dead Island Definitive Edition, Devil May Cry 4 Special Edition, Shadow Complex Remastered, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 a Zombie Army Trilogy.

Každopádně pokud jste o tomto předplatném dosud jen uvažovali, tak stále probíhá velmi výhodná akce, kdy měsíční verzi Ultimate, která se aplikuje na PC i Xbox One, stojí pouze 25,90 Kč, což rozhodně stojí za zvážení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama