Xbox Game Pass na konzolích opět obohacen
Novinka Xbox Game Pass na konzolích opět obohacen

Xbox Game Pass na konzolích opět obohacen

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Tentokrát na nás čeká celých sedm her.

Reklama

V první půlce měsíce jsme si v předplatném Xbox Game Pass mohli užít například Dishonored 2, kooperativní akci World War Z a nebo logickou adventuru Felix The Reaper. No a s druhou půlkou měsíce na nás čeká další várka nových her, kterých je tentokrát o něco více, než bývá zvykem, takže si každý hráč zcela jistě vybere svého favorita.

Lonely Mountains: Downhill (dostupné od 23.10.)

První novinkou v Xbox Game Passu je hra, která právě dnes vyšla. Jedna se o menší arkádovou hříčku, v níž na kole sjíždíte extrémní kopce a překonáváte všelijaké překážky. Hra oplývá příjemným jednoduchým vizuálem a samozřejmě zábavnou ragdoll fyzikou, která vaše pády dělá ještě o to více bolestivější. Hra mimo jiné vyšla i na Steamu a PlayStationu 4.

Secret Neighbor (dostupné od 23.10)

Secret Neighbor je ve své podstatě pokračování hry Hello Neighbor, jen s tím rozdílem, že tentokrát se jedná o multiplayerový titul, v němž se se skupinou přátel budete snažit o vysvobození vašeho kamaráda ze spárů zlého souseda.

Minit (dostupné od 24.10.)

V této nenápadné černobílé hříčce máte jediný prostý úkol - dohrát ji za jednu minutu. To je ovšem daleko více komplikovanější, než se na první pohled může zdát, takže se musíte do hry opakovaně pouštět, odemykat nové lokace a získávat různé věci, aby se vám ji nakonec podařilo pokořit za onu jednu minutu.

The Outer Worlds (dostupné od 25.10.)

Jak již bylo několikrát předestřeno, svého přidání do Xbox Game Passu se dočká i nejnovější RPG The Outer Worlds, jenž mají na svědomí veteráni z Obsidian Entertainment a podle prvních světových recenzí to vypadá, že se skutečně máme na co těšit.

Afterparty (dostupné od 29.10.)

Afterparty je skvěle vypadající adventura od tvůrců výtečné hry Oxenfree, v níž se přátelé Milo a Lola ocitnou v pekle a jediná cesta vede skrze samotného satana, který nasává jako duha.

Lego Star Wars III (dostupné od 31.10.)

Třetí zářez mezi kostičkovými adaptacemi populárních Hvězdných válek se do Xbox Game Passu podívá na samotném konci října. Jelikož hra vyšla již na Xboxu 360, bude titul na Xboxu One dostupný skrze zpětnou kompatibilitu.

Subnautica (dostupné od 7.11.)

A za mě to nejlepší na konec, jelikož tento podvodní survival osobně považuji za jednu z nejlepších her dekády, v níž se perfektně podařila skloubit zábavná hratelnost, překrásný, leč nebezpečný svět a především inteligentní sci-fi příběh, který si nezadá ani s těmi nejlepšími filmovými kousky.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama