Xbox Game Pass na konzolích znovu roste
Dishonored 2 Novinka Xbox Game Pass na konzolích znovu roste

Xbox Game Pass na konzolích znovu roste

Johny

Johny

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

V říjnu nás čeká přidání The Outer Worlds, Dishonored 2 a spousty dalších her.

Reklama

Nový měsíc znamená nová nadílka her do velmi oblíbené předplatitelské služby Xbox Game Pass. Pro začátek října si Microsoft, pro majitele služby na konzolích, připravil tyto tituly:

od 3. října

Dishonored 2

Pokračování steampunkové stealth akce v roce 2016 nezklamalo, a druhý díl v sérii Dishonored nabídl to, co hráči od hry chtěli. Dokonce se objevila i demo verze hry.

V pokračování Dishonored budete mít na výběr hrát za jednoho ze dvou protagonistů, které hráči mohou znát z předchozího dílu, a oba jsou opatřeni jinými schopnostmi. V Dishonored 2 budete bojovat o získání trůnu. Vydáte se do města Karnaca, abyste našli klíč k obnovení sil a převzetí toho co je právoplatně vaše.

od 10. října

World War Z

Kooperativní zombie akce à la Left 4 Dead, akorát z pohledu třetí osoby, vyšla letos v dubnu. Kampaň ve World War Z je pro čtyři hráče. Zahrát si můžete i kompetitivní a týmový mód, kde se střetnou hráči proti sobě, ale pozor musejí dávat i na neskutečně velké hordy zombíků, které ovládá umělá inteligence. Jde o PvPvZ režim.

Yooka Laylee

Platformovka v otevřeném světe od veteránu žánru studia Playtonic, kteří mají na svědomí třeba Banjo-Kazooie. Bohužel Yooka Laylee je u nás jednou z těch hůře hodnocených her, která upřednostnila nostalgii před dnešní úrovní hratelnosti. Hra si u nás na Zingu odnesla hodnocení 5/10 a pokud chcete vědět o ní více, recenzi najdete zde.

od 17. října

Fallout New Vegas

Toto post-apokalyptické RPG vytvořeno studiem Obsidian Entertainment se možná na první pohled nemusí zdát tak jiné od svého předchůdce Fallout 3, ale opak je pravdou. Série se v tomto díle plně posunula k žánru FPS, nabízí rozšířenější skill systém a využití schopností ve hře, karma a systém reputace se vrátili, a tak tohle všechno udělalo ze hry, dle spousty fanoušků série, nejlepší díl. Ve hře hrajete za obyčejného kurýra, který je jednoho dne postřelen a je mu ukradena zásilka. Najde vás robot, který vás dopraví k doktorovi a ten vám zachrání život. Poté se vydáte najít onoho zloděje a vašeho "vraha". Nakonec zjistíte, že hra byla zmanipulovaná již od začátku.

Felix The Reaper

V této dobrodružné puzzle komedii hráč hraje za postavu Felixe, který pracuje na Ministerstvu smrti. Felix se ale zamiluje do Betty Maiden z Ministerstva života, a aby se sní setkal, rozhodne se ujmout práce smrťáka a vyrazit do světa lidí, kde se musí ujistit, že lidé zemřou tak jak chtějí na ministerstvu. Tímto světem se Felix musí pohybovat pouze ve stínech, k čemuž mu pomáhá schopnost pohybovat sluncem, a aby zapůsobil na Betty učí se tančit. Hra nabízí spousty hádanek s pěkně originálními řešeními, a samozřejmě roztomilý příběh.

Panzer Dragoon Orta

Ve vylepšené klasice originálního Xboxu, hrajete za dívku Orta, která bojuje za záchranu světa ze zad svého draka. Čekají vás obrovská nepřátelská území, vysokorychlostní boj za letu, a útoky na nepřátelské pevnosti s využitím různých zbraní a dračích forem.

To bude za první půlku měsíce října vše. Microsoft také hráče láká na The Outer Worlds, které se na Game Pass, ať už pro konzole nebo počítače, dostane už v den vydání.

The Outer Worlds vychází 25. října, konzolové verze si můžete předobjednat na Xzone.cz. Na počítačích se hra objeví, jak již výše zmíněno, v Game Passu nebo na Epic Games Storu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama