Xbox Game Pass obohatily čtyři nové hry ze světa Star Wars
Novinka Xbox Game Pass obohatily čtyři nové hry ze světa Star Wars

Xbox Game Pass obohatily čtyři nové hry ze světa Star Wars

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

Platformy Xbox Xbox One

Pro fanoušky světelných mečů a nekonečné galaxie máme dobrou zprávu.

Reklama

Společnost Microsoft právě přidala čtyři herní tituly pro fanoušky Hvězdných válek do služby Xbox Game Pass. Jedná se o hry Star Wars: Knights of the Old Republic, Lego Star Wars: The Complete Saga, Star Wars: The Force Unleashed a Star Wars: The Force Unleashed 2.

Pojďme si tedy připomenout v pár větách, o čem jednotlivé díly jsou:

Star Wars: Knights of the Old Republic - je prvním dílem celé série a děj hry volně navazuje na komiksovou sérii Tales of the Jedi. Příběh se odehrává přibližně 40 let poté, kdy se Republika nachází na pokraji zhroucení, když ji po konfliktech popsaných v komiksu postihly dvě další pohromy, což jsou Mandalorianské války a právě probíhající další válka se Sithy.

Lego Star Wars: The Complete Saga - v podstatě se můžeme těšit na akční lego adventuru, která zabaví i celou rodinu. Hra obsahuje 36 úrovní a režim výzev, takže o zábavu bude postaráno. Jednou malou zajímavostí je, že každá úroveň prezentuje jednu významnější scénu z filmu i s krátkými, ale vtipnými videosekvencemi.

Star Wars: The Force Unleashed - následující titul se odehrává právě v dějové lince mezi filmem Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů a Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje. Hrajete za Starkillera, tajného učedníka, který spadá pod ruku Darth Vadera. Starkiller je vycvičený zabiják a snaží se likvidovat každého, kdo stojí na druhé straně. Těšit se můžeme na devastující komba se světelnými meči nebo na interakci s prostředím.

Star Wars: The Force Unleashed 2 (recenze) - v tomto pokračování akční adventury hrajete jako klon slavného Starkillera. Musíte najít svou přítelkyni před tím, než to udělá Boba Fett, a zachránit ji před nebezpečím. Tentokrát můžete bojovat jak za dobrou stranu, tak i za špatnou - volba je na vás. S úplně novými zničujícími silami a schopnostmi budete ničit nepřátele a hledat odpovědi na svou minulost.

Pokud nejste účastníkem služby Xbox Game Pass, je k dispozici 14denní bezplatná zkušební verze. 1. června to byl rok od spuštění služby. Xbox Game Pass byl za tu dobu rozšířen o spoustu her a zároveň Microsoft slíbil, že každá jejich exkluzivita bude v den vydání přidána i do tohoto placeného programu. To u Sea of Thieves a State of Decay 2 splnil. Zároveň došlo nedávno ke zdražení předplatného, původně stál měsíc 149 korun, nově chce Microsoft za měsíc 259 Kč.

Od června jsou v nabídce další hry: Next Up Hero, MotoGP 17, Mega Man Legacy Collection 2, The Technomancer, Wasteland 2: Director’s Cut a Disneyland Adventures.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama