Novinka Xbox Game Pass prostřednictvím nového traileru děkuje za přízeň

Xbox Game Pass prostřednictvím nového traileru děkuje za přízeň

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Službě od Xboxu se stále velmi daří.

Reklama

Letošní rok byl pro službu Xbox Game Pass neskutečně plodný. Dočkali jsme se nejen nových titulů od vývojářů z Xbox Game Studios v den vydání, mezi které se řadí takové například Wastelanders III, Microsoft Flight Simulator a nedávno vydané vynikající rozšíření pro Gears 5 s podtitulem Hivebusters, ale díky spojení se ZeniMax Media na službu zavítali i démoni prostřednictvím letošního DOOM Eternal a pochopitelně si lidé z Bethesda Game Studios nemohli nechat ujít ani příležitost vydat Skyrim na další platformu.

Nabídku skvělých her pak završila integrace základní verze předplatného od Electronics Arts, kterou je EA Play. Díky tomu získáte přístup snad ke všem starším titulům od této společnosti. Za zmínku pak stojí i letošní spuštění herní streamovací platformy xCloud, díky němuž si můžete libovolnou hru s široké nabídky zahrát třeba i na chytrém telefonu či tabletu.

Rozšiřující se množství obsahu a velmi přívětivá cenovka má pochopitelně vliv také na prudce se rozšiřující okruh zákazníků, jejichž počet už v říjnu letošního roku překročil těžko uvěřitelných 15 milionů. Není proto divu, že jsme se dočkali uveřejnění nového videa, skrze nějž děkuje komunitní vedoucí Megan Spurr všem hráčům, kteří se službu rozhodli podpořit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama