Xbox Game Pass se opět rozšiřuje
Novinka Xbox Game Pass se opět rozšiřuje

Xbox Game Pass se opět rozšiřuje

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox One

Do konce září na náš Xbox zavítá dalších pět her.

Reklama

Xbox Game Pass jistě patří mezi nejvýhodnější předplatitelské služby, které momentálně máme možno zakoupit. Za poměrně mrzkou cenu získáte přístup k více než stovce her (ve skutečnosti se pomalu blížíme ke dvoustovce), jenž se každým měsícem částečně obměňují. A jinak tomu není ani v září. V první polovině měsíce jsme se dočkali roguelike záležitosti Dead Cells, HD remasteru Metal Gear Solid her, originálních indie hříček Creature in the Well a GoNNER - BLÜEBERRY Edition, frenetické akce Enter the Gungeon a především očekávaného Gears 5. Nicméně v druhé polovině září se rozhodně zpomalovat nebude, jelikož nás do jeho konce potěší ještě dalších pět titulů ve dvou várkách.

od 19. září

Jump Force

Spojení většiny nejznámějších manga charakterů bohužel příliš nezazářilo, jak se ostatně sami můžete přesvědčit v naší recenzi, kde si tato bojovka odnesla hodnocení 5/10, nicméně pokud jste předplatitelé této služby, rozhodně nebude na škodu se o tom přesvědčit na vlastní kůži, zvlášť pokud se řadíte k řadám otaku.

Bloodstained: Ritual of the Night

Explorativní metroidvania, v níž zaujmete roli Miriam, jejíž tělo je pomalu krystalizováno díky alchymistické kletbě a jedinou možností záchrany je probojování se skrze hrad zamořený démony, jenž vyvolal její starý přítel Gebel. Hra při svém vydání sbírala poměrně pozitivní ohlasy a rozhodně ji doporučuji všem fanouškům akčního side-scroller žánru.

od 26. září

Bad North

První hra, co do služby přibude 26. září, je indie zástupce roguelite (něco jako roguelike, ale všeobecně vyžaduje méně taktizování) žánru, v němž budete bránit své ostrovní království proti nájezdům vikingů. Bad North oplývá krásným vizuálem, chytlavou hratelností a především poměrně nečekanou brutalitou.

DiRT Rally 2.0

Pokračování skvělých rallye závodů z realističtějších vod rozhodně nedělá svému předchůdci ostudu. I Michal Jonáš v recenzi hru vychválil za vynikající jízdní model a fyziku, dynamické počasí a výbornou destrukci aut. Srdce tuzemského fanouška zcela jistě zaplesalo i nad faktem, že se ve hře konečně objevili vozy od mladoboleslavské automobilky Škoda. Jednoduše parádní poježdění, v němž se jistě vyblbnou nejen fanoušci šotoliny.

LEGO Worlds

Zářijovou nadílku her nám posléze uzavírá jeden z mnoha LEGO titulů, který se ale liší tím, že není podle licencované popkulturní značky a kde si můžete v procedurálně generovaném světě stavět podle své vlastní libosti a dát průchod své vlastní fantazii.

Tímto zářijový výčet nově přidaných her do Xbox Game Passu končí. Kromě LEGO Worlds všechny hry podporují vylepšení Xboxu One X, na němž si můžete užít vyšší rozlišení, případně plynulejší hratelnost. a rozhodně si myslím, že si každý mezi nimi najde svého favorita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama