Xbox Game Pass v druhé polovině července
Carrion Novinka Xbox Game Pass v druhé polovině července

Xbox Game Pass v druhé polovině července

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Zahrajeme si na japonskou mafii či pozabíjíme pár pavouků.

Reklama

Z první poloviny července si majitelé předplatného Xbox Game Pass mohou užívat povedenou mlátičku Soulcalibur VI či onlinovku Fallout 76. Zbytek tohoto měsíce pak bude ve znamení japonského podsvětí a zcela nových, lákavých titulů.

Od dnešního dne si nicméně můžete zahrát zábavný 2D open world Forager (pro PC i Xbox One), kdy s ním dorazí i výborné Mount & Blade: Warband (pro Xbox One), ve kterém strávíte pravděpodobně obrovskou hromadu času.

Přesně za týden se následně v rámci tohoto předplatného dočkáme i čerstvého titulu Carrion (PC i Xbox One), což je sympatický reverzní horor, kde jako slizké monstrum musíte požírat vše, co se vám postaví do cesty. Ve stejný den se dočkáme i multiplayerového Golf With Your Friends (pro PC).

28. července se přiřítí předběžný přístup hry Grounded (PC a Xbox One), kterou má na svědomí studio Obsidian (Pillars of Eternity či Fallout: New Vegas) a jedná se o kooperační survival, v němž budete přežívat na zahradě jednoho domu.

30. červenec bude posléze ve znamení toho největšího nášupu, jelikož přibude městská akce Yakuza Kiwami 2 (PC a Xbox One) a společně s ní i explorační The Touryst a Nowhere Prophet (oboje pro PC a Xbox One).

Seznam her, které nás opustí 31. července je pak díkybohu skromný, avšak minimálně dva tituly zabolí:

  • Ashes Cricket
  • RiME
  • The Banner Saga 3

Tímto se pak tento měsíc uzavírá a my jen můžeme vyhlížet srpen, jenž zcela jistě taktéž přinese hromadu zajímavých her.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama