Xbox Inside: Call of the Sea
Call of the Sea Novinka Xbox Inside: Call of the Sea

Xbox Inside: Call of the Sea

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Dobrodružná a logická hra v prostředí tajemného tropického ostrova.

Reklama

Stejně, jako je The Ascent první prací svého studia, tak i dobrodružná a hádanková hra Call of the Sea je také prvotinou, tentokráte španělského studia Out of the Blue Games z Madridu. Tato hra by měla dorazit docela brzo na PC, X1 a XX, přičemž bude součástí předplatného Microsoft Xbox Game Pass.

 

Xbox Inside: Call of the Sea

 

Titul využije kamery z první osoby a je umístěn do roku 1930. Vy hrajete za ženu a manželku jménem Norah, která se vydává na dalekou a nebezpečnou námořní plavbu a výpravu, aby našla svého milovaného manžela Harryho. Harry totiž zmizel i s celou svou objevitelskou expedicí na neprozkoumaném tropickém ostrově. Norah tak připluje na krásný, ale tajemný ostrov v Jižním Pacifiku, který bude muset celý prozkoumat, jestli nenajde alespoň nějaké stopy po svém manželovi či jeho expedici.

 

Xbox Inside: Call of the Sea

 

Norah namluvila zkušená herečka a dabérka Cissy Jones, která dabovala např. The Firewatch a sérii The Walking Dead. Hraní má být zcela bez násilí (přístupnost je již od sedmi let), spíše zaměřené na dobrodružství a řešení hádanek, a to jak pod hladinou, tak i na povrchu ostrova a v jeho útrobách. Z oficiální stránky si také můžete stáhnout originální tapety na plochu vytvořené přímo ilustrátory hry.

 

Xbox Inside: Call of the Sea

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama