Xbox Inside: Chorus
Chorus Novinka Xbox Inside: Chorus

Xbox Inside: Chorus

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Příběhová vesmírná střílečka pro jednoho s dvojicí hlavních hrdinů.

Reklama

Až na příští rok je plánována další představená hra z akce Xbox Inside 2020, připravovaná pro PC, PS4/5 a Xbox One/Series X v podobě vesmírné sci-fi střílečky Chorus od hamburského studia Deep Silver Fishlabs. Ve hře se chopíte role rovnou dvou postav, dvou vesmírných bojovníků, a to ženského pohlaví jménem Nara a mužského pohlaví, resp. umělé inteligence její bojové lodi s mužským hlasem nazvanou Forsaken.

 

Xbox Inside: Chorus

 

Oba dva se ve striktně singleplayerovém příběhu vydávají po galaxiích bojovat proti zlému nepříteli v podobě kultu The Circle s jeho vládcem zvaným Velký prorok, jenž se pro nadvládu nad vesmírem nezastaví naprosto před ničím. Že by inspirace ságou Star Wars? Na XX hra nabídne 4K UHD rozlišení, 60 FPS a podporu Ray Tracingu.

 

Xbox Inside: Chorus

 

Chorus se bude odehrávat ve dvou rovinách. V jedné budete prozkumávat hluboký vesmír a v té druhé se věnujete bojování ve své kosmické stíhačce ve stylu frenetických vesmírných stříleček. A to jak uvnitř planet v koridorech podobných sérii Descent, z níž se hra inspirovala, tak i nad jejich povrchem a v širém kosmu daleko nad nimi. Jenom si Chorus nepleťte s muzikálovou adventurou Chorus: And Adventure Musical od nezávislých tvůrců Summerfall Studios, která také teprve vyjde.

 

Xbox Inside: Chorus

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama