Xbox Inside: Second Extinction
Second Extinction Novinka Xbox Inside: Second Extinction

Xbox Inside: Second Extinction

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Přihlašte se do letní bety kooperace proti krvežíznivým dinosaurům.

Reklama

Systemic Reaction je menší pobočka (35 lidí) velkého švédského studia Avalanche v Malmö, která se podílela na nepříliš povedené a prázdné akční střílečce Generation Zero (naše recenze 4/10). Reparát si chce složit s dalším pokusem o akční 3D střílečku z pohledu první osoby jménem Second Extinction, která se připravuje pro PC, X1 a XX, ale zatím nemá stanovený ani přibližný termín vydání. Nicméně letošní prázdniny se spustí uzavřená beta, do níž se lze registrovat zde.

 

Xbox Inside: Second Extinction

 

Obří robotické stroje tvůrci vyměnili za krvelačné prehistorické dinosaury pustošící zmrzlý svět, kterým jako lovci a bojovníci můžete čelit buď sami, nebo v online kooperaci až ve třech hráčích. Titul nenabídne žádné velké a dlouhé mise, ale spíše řadu menších střetnutí, ale zato prý hodně živelných. Hra ovšem bude hlavně postavena pro spolupráci trojice bojovníků, z nichž každý může mít zcela jiné zaměření a třídu od ostřelovače až po maníka s rotačákem.

 

Xbox Inside: Second Extinction

 

Dinosauři jsou ovšem na daleko vyšším vývojovém stupni než jejich staří předchůdci, protože disponují různými nebezpečnými schopnostmi a mutacemi, jako jsou např. elektrické šoky či výboje. Tato zvířata se totiž přemnožila a sežrala prakticky veškeré lidstvo, takže se jen hrstce přeživších povedlo uniknout do kosmu. A právě jako jeden z nich se vracíte zpátky na Zemi, kterou si vzali zpět ti, jež na ní žili mnohem dříve daleko před námi.

 

Xbox Inside: Second Extinction

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama