Xbox Inside: The Ascent
The Ascent Novinka Xbox Inside: The Ascent

Xbox Inside: The Ascent

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Akční cyberpunkové RPG s důrazem na online i offline kooperaci.

Reklama

V této mini sérii našich článků věnovaných nedávné akci Xbox Inside 2020, na níž Microsoft představil své nadcházející hry pro X1 i budoucí konzoli XX, ty nejzajímavější tituly konkrétněji představíme, protože doposud jsme vám poskytli jen základní informace a trailery.

 

Xbox Inside: The Ascent

 

Prvním ukázaným titulem je The Ascent, který vyjde ke konci letošního roku exkluzivně pro PC s Windows 10 a Xbox X. Jedná se o akční 3D RPG z horního pohledu, jež se odehrává v alternativním cyberpunkovém světě. Hrát půjde jako sólo, tak i v online/offline kooperaci až ve čtyřech hráčích. Na hře pracuje nové švédské studio Neon Giant, pro které to bude jeho prvotina.

 

Xbox Inside: The Ascent

 

Příběh začíná pádem obrovské megakorporace The Ascent Group, která ve vašem státě řídila naprosto všechno. Nyní ovšem nastává bezvládí, chaos a násilí, protože o uvolněné místo bojují různé další frakce a konkurenční korporace. Vás hra zastihne v roli obyčejného dělníka, který pro korporaci těžce pracoval. Jenže když mu nyní hrozí smrt v občanské válce a zničení jeho distriktu, chopí se zbraně a vydává se bojovat a zjistit, co se to vlastně se skupinou Ascent stalo.

 

Xbox Inside: The Ascent

 

Titul se odehrává v obrovské a horizontálně vystavěné megapoli budoucnosti v cyberpunkovém stylu jménem Veles, v níž potkáte jak lidské, tak i mimozemské přátele i nepřátele a budete ji prozkoumávat od nuzných slumů dole až po luxusní distrikty nahoře. Odtud název hry The Ascent (výstup). Svoje tělo si také budete moci vylepšovat různými implantáty a nástroji a tím si postupně profilovat svoji postavu, schopnosti a dovednosti. Na konzoli XX hra pojede v UHD 4K, 60 FPS a s podporou HDR.

 

Xbox Inside: The Ascent

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama