Xbox ke svému 20. výročí spustil virtuální muzeum
Novinka Xbox ke svému 20. výročí spustil virtuální muzeum

Xbox ke svému 20. výročí spustil virtuální muzeum

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One Xbox Xbox 360

Hráči si mohou prohlédnout i své vlastní herní milníky.

Reklama

Značka Xbox letos slaví své 20. výročí a ačkoliv už jsme se dočkali několika živých vysílání, či dřívějšího spuštění otevřené bety multiplayeru Halo Infinite, máme tu další překvapení. Společnost Microsoft spustila virtuální muzeum Xboxu, ve kterém se můžete toulat a objevovat historii konzolí Xbox. Muzeum prezentuje nejdůležitější milníky značky, ale také nechvalně známé chyby, jako je červený prstenec smrti u Xboxu 360 nebo pokus Microsoftu o akvizici Nintenda na jaře roku 2000.

Celé muzeum a jednotlivé "expozice" mapují vývoj původního Xboxu, Xboxu 360, Xboxu One a nejnovějších konzolí Xbox řady X/S. Ke každému okamžiku se na časové ose váže příběh, obvykle s videem dokumentujícím daný okamžik. K dispozici je dokonce i osobní muzeum Xboxu, takže pokud chcete vědět, jaká je vaše nejhranější hra, první achievement nebo kdy jste se poprvé přihlásili do služby Xbox Live, teď máte možnost.

Xbox ke svému 20. výročí spustil virtuální muzeum

V celém muzeu můžete prozkoumat celkem 132 momentů z historie Xboxu a pohybovat se v něm pomocí svého určitého avatara. Každý okamžik má svůj vlastní odkaz a můžete dokonce sdílet vlastní sekci muzea k výročí s ostatními. Muzeum jednoduše navštívíte skrze webový odkaz, tudíž nemusíte nic stahovat a stačí se pouze přihlásit ke svému Microsoft účtu. Pokud nechcete navštívit své osobní muzeum, můžete se k prohlídce připojit i bez přihlášení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama