Xbox mini lednice dorazí již brzy
Novinka Xbox mini lednice dorazí již brzy

Xbox mini lednice dorazí již brzy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Xbox Xbox 360

Ideální vánoční dárek pro fanoušky?

Reklama

Samozřejmě nechci býti poslem špatných zpráv, ale Vánoce se k nám už pomalu přikrádají, pročež je ideální čas přemýšlet nad dárky pro své milované. A pokud máte ve svém blízkém okolí někoho, kdo je velkým fanouškem Xboxu, tak pro vás máme jeden tip.

Společnost totiž oznámila, že si lidé budou moci od 19. října objednávat mini lednici ve stylu konzole Xbox Series X/S, kdy se v podstatě jedná o přímé ztělesnění memu, jenž vznikl při představení podoby tohoto stroje. Je tedy pravda, že už v minulosti došlo na normálně velkou lednici, avšak to bylo ve velmi omezeném množství kusů, zatímco tento kousek si mohou pořídit i normální smrtelníci.

Do této zmenšené varianty se pak vejde zhruba 10 plechovek (nebylo řečeno, jaké velikosti), přičemž vepředu naleznete i USB port.

Nicméně pro zájemce z České republiky bude zisk této lednice možná trochu problémový, jelikož ta prozatím není na seznamu zemí, kam se oficiálně podívá (to se může změnit v roce 2022). Avšak je tu možnost si zajet do německého či polského Game Stopu, kde by lednice od prosince být měly.

Cena je pak nastavena na 99 eur (zhruba 2 550 Kč)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama