XCOM 2 na GOGu a jiné slevy
XCOM 2 Novinka XCOM 2 na GOGu a jiné slevy

XCOM 2 na GOGu a jiné slevy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Linux Linux Apple Mac

Výtečnou taktickou akci si konečně můžete pořídit bez DRM ochrany.

Reklama

Když v roce 2012 vyšel nový díl ze série XCOM s podtitulem Enemy Unknown, jednalo se poměrně o blesk z čistého nebe. Studio Firaxis (série Civilization) nám jednoduše vytřelo zrak perfektní strategií s vynikajicím bojovým systémem.

Proto na sebe další díl nenechal příliš dlouho čekat a my se ho dočkali v roce 2016. Navazovalo se přímo na předchůdce a opět jsme dostali vynikající akci, která následně byla rozšířena o datadisk War of the Chosen.

A právě XCOM 2 si nyní konečně můžeme pořídit na platformě GOG, kde se přirozeně vyskytuje bez DRM ochrany. Taktéž zde máte šanci si titul do 30. března koupit se všemi jeho DLC ve významné slevě (kompletní balíček vás vyjde nejlevněji).

Pokud tedy patříte k fanouškům strategií a XCOM 2 se vám stále vyhýbal, máte perfektní šanci tuto skutečnost napravit.

Na stránce zároveň probíhá jarní výprodej, v němž je hromada her za velmi výhodnou cenu. Naleznete zde třeba vynikající RPG Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition za polovic, první díl Diabla i se svým datadiskem za 7,49 eur (205 Kč), The Surge 2 za 750,- či oba díly kvalitního dungeon crawleru Legend of Grimrock .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama