XDefiant neprošel certifikací na konzole
XDefiant Novinka XDefiant neprošel certifikací na konzole

XDefiant neprošel certifikací na konzole

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vydání se posouvá.

Reklama

Připravovaná free-to-play akce od Ubisoftu vyjde později, než vývojáři plánovali. XDefiant totiž neprošel ani jednou z certifikací nutných pro vydání na konzolích. Sony i Microsoft našly při testování chyby, které musí Ubisoft nejprve opravit.

„Na konci července jsme zahájili proces [certifikace] a v polovině srpna jsme obdrželi výsledky, které nebyly příznivé. Tehdy jsme si uvědomili, že nás čeká více práce pro vyhovění stanoveným požadavkům, než jsme předpokládali,“ píše na blogu Ubisoftu producent Mark Rubin.

Ubisoft chce po práci na opravách hry požádat o certifikaci znovu v následujících dvou týdnech. V případě, že by ji získal, mohl by XDefiant vyjít už v září (namísto původně plánovaného srpna). Sony a Microsoft mohou také udělit podmínečnou certifikaci, která vezme v potaz opravy, které dorazí s Day 1 patchem. Pak by ale musel Ubisoft Day 1 patch vyrobit a vydání by se posunulo na říjen.

„Nebát se ukázat milionům lidí nedokončenou hru se všemi jejími chybami není normální. (...) Takže pokud jde o to, kdy hru vydáme, skutečná odpověď zní co nejdříve to půjde. A až budeme mít další podrobnosti, budeme vás informovat,“ dodává Rubin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama