Xenoblade Chronicles 3 je možná v závěrečné fázi vývoje
Xenoblade Chronicles Novinka Xenoblade Chronicles 3 je možná v závěrečné fázi vývoje

Xenoblade Chronicles 3 je možná v závěrečné fázi vývoje

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Podle dostupných zpráv se hry možná dočkáme docela brzy.

Reklama

Podle zprávy na Fanbyte od bývalého redaktora Game Informeru Imrana Khana, s odvoláním na blíže nejmenovaný zdroj, se Monolith Soft blíží do finální fáze vývoje třetího očíslovaného dílu série Xenoblade Chronicles. Xenoblade Chronicles má navíc být přímým pokračováním Xenoblade Chronicles 2.

Nová hra měla být údajně oznámena již na začátku tohoto roku a vydána dokonce ještě letos v zimě, ale vývoj byl, společně s optimalizací hardwaru, odložen v důsledku pokračující pandemie COVID-19. Xenoblade Chronicles 3 by tak mohla být oznámena do konce tohoto roku a pokud se podíváme na současnou situaci, k jejímu vydání může dojít nejdříve v první polovině roku 2022.

Odklady jsou ale možná způsobené i tím, že si studio vzalo za cíl, zobrazit najednou na obrazovce více modelů postav, než v jakékoli předchozí hře Xenoblade Chronicles a to včetně hratelných postav a nepřátel.

Xenoblade Chronicles 3 je možná v závěrečné fázi vývoje

Další zpráva pochází od Jenny Coleman, která dabovala v prvním Xenoblade Chronicles Melii. Sdělila ji během videochatu s YouTube kanálem Din's Meteorite letos v červnu, ale které si fanouškovská základna Xenoblade Chronicles všimla teprve nedávno.

Coleman přímo řekla: „Proboha, kdy byla první hra? Před deseti lety? Bylo to už velmi dávno, ještě před dny Doctora Who, a když udělali druhou požádali mě, abych se vrátila. A myslím, že udělají i další." Pak se Coleman zarazila a dodala: "Je to všeobecně známá věc? Nevím. Ano, myslím, že udělají další. Nejsem si ale jistá, jestli to mohu říci."

Jen pro připomenutí, Xenoblade Chronicles 2 vyšla pro Switch 1. prosince roku 2017, naše recenze zde. Následná expanze Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country se pak dočkala 14. září 2018 také samostatného vydání. Xenoblade Chronicles 2 koupíte v obchodech Xzone.cz a Xzone.sk.

Zdroj: Fanbyte a YouTube

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama